Esteu aquí: Inici Cultura i festes Teatre, dansa i música Teatres de Tarragona Noticies La nova 'Col·lecció Teatres Tarragona' oferirà al públic el text de les obres representades

La nova 'Col·lecció Teatres Tarragona' oferirà al públic el text de les obres representades

La nova 'Col·lecció Teatres Tarragona' oferirà al públic el text de les obres representades

Arola Editors, Repsol i l’Ajuntament coediten aquesta col·lecció que s’estrenarà amb ‘El Fantasma de Canterville’ d’aquest divendres
La nova 'Col·lecció Teatres Tarragona' oferirà al públic el text de les obres representades Foto: Mauri Fernández
16/10/2018

‘El Fantasma de Canterville’, que es representa aquest divendres al Teatre Tarragona, inaugurarà la nova ‘Col·lecció Teatres Tarragona’ que posarà a disposició del públic el llibret amb el text de l’obra. Arola Editors, Repsol i l’Ajuntament coediten aquestes noves publicacions que es podran adquirir al mateix teatre el dia de la representació a un preu de 5€.

La consellera de Cultura, Begoña Floria, ha explicat que “aquesta nova col·lecció és una aposta per oferir una experiència integral de les arts escèniques, a més de veure l’obra de teatre, l’espectador es podrà endur el text a casa i reviure els espectacles des de casa”. I ha afegit “és un nou projecte que ens il·lusiona, per seguir promocionant i facilitant l’accés a la cultura i ho fem de la mà d’experts en l’edició i el foment de la lectura com és Arola Editors i amb el suport incondicional de Repsol”.

El director d’Arola Editors, Alfred Arola, ha explicat que “l’obra de teatre és efímera i l’edició en paper permetrà reviure i crear un pòsit de les arts escèniques representades a Tarragona”. En aquest sentit, el responsable de comunicació i relacions Externes de Repsol, Josep Bertran, ha agraït l’oportunitat de col·laborar en aquest projecte de foment de la cultura i la lectura i, a més, “fer-ho amb uns referents en la literatura de teatre i que són de casa nostra com l’editorial Arola”.

La Col·lecció estarà integrada per totes les obres de la temporada de teatres, supeditat a la cessió dels drets d’autor, i es podran adquirir a la mateixa taquilla del Teatre el dia de la representació.  A més, es distribuiran exemplars a totes les escoles i centres d’ensenyament de la ciutat.

Segells de reconeixement d’administració oberta