Esteu aquí: Inici Cultura i festes Teatre, dansa i música Teatres de Tarragona Noticies La Temporada Teatres de Primavera comença el 3 de març amb el concert del Cor de l'Orfeó Català

La Temporada Teatres de Primavera comença el 3 de març amb el concert del Cor de l'Orfeó Català

La Temporada Teatres de Primavera comença el 3 de març amb el concert del Cor de l'Orfeó Català

‘Cyrano’ amb Lluís Homar i ‘Moby Dick’ amb Josep Maria Pou entre els espectacles que es podran veure fins al juny
La Temporada Teatres de Primavera comença el 3 de març amb el concert del Cor de l'Orfeó Català Foto: Mauri
01/02/2018


Aquest matí s’ha presentat la Temporada de Teatres de Primavera, que es durà a terme del març al juny. S’han programat 26 espectacles a la temporada estable; 24 es realitzaran al Teatre Tarragona, la Passió segons Sant Joan es podrà veure a la Catedral i el lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona, al Teatre Metropol. Entre els noms més destacats, pujaran a l’escenari del Teatre Tarragona Cyrano, amb Lluís Homar, i Moby Dick, protagonitzada per Josep Maria Pou. En l’apartat musical, Roger Mas presentarà el seu nou treball Parnàs, la reconeguda Rozalen oferirà un concert dins la seva exitosa gira i Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries celebraran els seus 25 anys amb l’espectacle 25 anys dels Quicos!.

La temporada arrencarà el 3 de març amb el concert del Cor de l’Orfeó de Català, també comptarà amb dues representacions d’òpera, Don Carlo i Cavalleria Rusticana i Pagliacci, que formen part del projecte Òpera Catalunya que coordina Els Amics de l'Òpera de  Sabadell. En el marc del Festival Internacional Dixieland, el Teatre Tarragona acollirà cinc espectacles de formacions consolidades com The Gramophone All Stars Big Band i Chicuelo & Mezquida.

La companyia Passabarret oferirà un espectacle familiar de circ amb l’adaptació del clàssic modernista Josafat de Prudenci Bertrana. També per al públic familiar, The Penguins estrenaran la seva nova aventura musical Reagge per Xics – Ballant damunt la lluna; es tracta del seu quart treball, on continuen arranjant cançons del repertori tradicional infantil i que, aquesta vegada, combinen amb produccions pròpies.

La temporada tindrà 103 dies de programació i s’hi celebraran més de 145 actes. Juntament amb la programació estable presentada avui, les entitats i iniciatives culturals de la ciutat nodreixen el calendari des les arts escèniques amb l’organització de cicles de música, teatre i dansa. La consellera de Cultura, Begoña Floria, ha destacat i agraït la tasca de les entitats, patrocinadors i iniciatives privades de la ciutat per crear una oferta cultural plural i participativa que apropa la passió per les arts escèniques a la ciutadania amb espectacles per a totes les edats.
 

Inici de la venda d’entrades:

A partir del 21 de febrer a les Taquilles del Teatre Tarragona.
Dimecres d'11 a 13 h, dijous i divendres d'11 a 13 h i de 17 a 19 h
1 h abans de l’espectacle: Al Teatre o espai on es faci la representació
Les 24 h: teatres.tarragona.cat

> Podeu consultar tota la programació a teatres.tarragona.cat

 

Segells de reconeixement d’administració oberta