Esteu aquí: Inici Cultura i festes Teatre, dansa i música Teatres de Tarragona Noticies L'espectacle "Eclipse. Viaje de ida y vuelta", de Francis Núñez, al Teatre Metropol

L'espectacle "Eclipse. Viaje de ida y vuelta", de Francis Núñez, al Teatre Metropol

L'espectacle "Eclipse. Viaje de ida y vuelta", de Francis Núñez, al Teatre Metropol

El concert d'"Esther Yoo & OCM" es trasllada a la Catedral
20/02/2019

L’espectacle del bailaor tarragoní Francis Núñez Eclipse. Viaje de ida y vuelta es trasllada al Teatre Metropol a causa de l’incident del passat cap de setmana al Teatre Tarragona.

L’horari i el dia es manté tal com estava previst, el divendres 22 de febrer, a les 21h. El públic que disposava d’entrada per al Teatre Tarragona podrà accedir amb la mateixa, tot i que l’aforament de l’espectacle serà sense numerar.

El tarragoní Francis Núñez és un dels bailaores, coreògrafs i directors artístics de flamenc més destacats en l’actualitat. A més, és titulat en Dansa Espanyola i Flamenc per l’Institut del Teatre de Barcelona i llicenciat en Tècniques d’Interpretació i Coreografia. Núñez estrena a Tarragona el seu nou espectacle, Viaje de ida y vuelta, en el marc del Festival Tarragona Sona Flamenc, que se celebra durant tot aquest mes de febrer.

Concert ‘Esther Yoo & OCM’

D’altra banda, el concert d’"Esther Yoo & OCM" es trasllada a la Catedral. L’horari i el dia també es mantenen com estava previst, dissabte 23 de febrer, a les 21 h. El públic que ja disposava d’entrada també podrà accedir amb la mateixa, tot i que l’aforament serà sense numerar.

Finalment, l’espectacle infantil Blowing previst pel diumenge 24 de febrer, a les 12 h, ha estat cancel·lat. Les persones que disposen d’entrada, si l'han adquirit a través d’Internet, en els propers dies en rebran el reintegrament; la resta la podran retornar a la taquilla del Teatre Tarragona a partir del dimecres 27 de febrer en l’horari habitual: dimecres d’11 a 13 h, dijous i divendres d’11 a 13 h i de 17 a 19 h. 

Segells de reconeixement d'administració oberta