• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Cultura Teatre, dansa i música Teatre Noticies Nota informativa - Actualització de la programació dels Teatres de Tarragona

Nota informativa - Actualització de la programació dels Teatres de Tarragona

Emplaçaments i calendaris definitius dels propers espectacles
25/02/2019

La Conselleria de Cultura informa dels emplaçaments i calendaris definitius dels propers espectacles de la temporada dels Teatres de Tarragona, a causa de les incidències al Teatre Tarragona:

  • El concert del grup tarragoní Vergüenza Ajena, previst pel divendres 1 de març a les 22 h, queda ajornat al divendres 10 de maig a la mateixa hora. Els espectadors que assisteixin a la nova data poden mantenir la mateixa localitat. Es retornarà l’import de la localitat a públic que ho demani.
  • L’obra Jane Eyre, prevista pel dissabte 2 de març a les 21 h, es trasllada al Teatre Metropol, el mateix dia i mateixa hora en què estava prevista.
  • L’espectacle Certamen Drag Queens & Drag King, previst pel dilluns 4 de març, es trasllada al Teatre Metropol, el mateix dia i mateixa hora que estava previst.

La reubicació dels espectadors que han comprat les entrades per a la representació de Jane Eyre i per al Certamen Drag Queens & Drag King es farà telematicament per les localitats adquirides a través de Tàrraco Ticket i, presencialment, a qui les hagi comprat per taquilla, que, per tramitar les reubicacions, tindrà el següent horari: divendres 2 de febrer, de 11 a 13 h i 17 a 19 h, a les taquilles del Teatre Tarragona, i dissabte, de 18, fins a l’inici de l’espectacle, a les taquilles del Teatre Metropol.

L’obra Dos pits i una poma, prevista pel dijous 7 de març a les 21 h, amb motiu del Dia de la Dona treballadora, es farà al Teatre Metropol, al mateix dia i a la mateixa hora.

El concert Rinaldo Alessandrini & OCM, previst pel dissabte 16 de març a les 21 h, es trasllada a la Catedral, el mateix dia i a la mateixa hora.

Se suspenen la Gala de Dansa prevista pel dissabte 9 de març i el concert d’Alexander Ullman & OBC, previst pel 22 de març.

En relació amb l’espectacle Maremar, programat per al 16 de febrer i suspès per la incidència al Teatre Tarragona, s’està treballant amb la companyia per a una nova data, probablement el 24 o 28 de març, i es resta a l’espera només de la disponibilitat dels actors. La representació es faria al Palau de Congressos. La confirmació definitiva es comunicarà al més aviat possible.

A partir del dia 6 de març, es farà el retorn dels diners dels espectacles suspesos al públic que no pugui assistir a les noves dates. En el cas dels espectadors que compressin per Internet entrades per a espectacles suspesos, el reintegrament es farà automàticament. Per a les persones que vulguin modificacions o que compressin entrades directament a taquilles, s’han d’adreçar a aquestes mateixes oficines en l'horari habitual.

Pel que fa a l'estat del Teatre Tarragona, es continua a l'espera de disposar d’un dictamen tècnic definitiu sobre les actuacions que pugui requerir l'equipament.

Comparteix

arxivat sota: ,

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona

Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat

Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal