• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Cultura i festes Teatre, dansa i música Teatre Noticies Nota informativa: Despreniment d'una peça ornamental de cartó guix del Teatre Tarragona

Nota informativa: Despreniment d'una peça ornamental de cartó guix del Teatre Tarragona

L’objectiu és poder reobrir l’equipament amb normalitat tan aviat com es pugui
Nota informativa: Despreniment d'una peça ornamental de cartó guix del Teatre Tarragona Foto: Mauri
18/02/2019

La passada nit de divendres a dissabte es va desprendre una de les planxes del sostre sobre el passadís de la zona de l’amfiteatre del Teatre Tarragona. En una primera inspecció s’ha determinat que l’estructura està bé i es tracta d’una afectació localitzada. Per tal de garantir la seguretat de l’equipament, els serveis tècnics aquest matí han iniciat les tasques de neteja de la zona afectada i, tot seguit, per un principi de precaució es realitzarà una revisió de la resta de planxes del sostre.

L’objectiu és poder reobrir l’equipament amb normalitat l’abans possible. Des de l’àrea de Cultura, ja s’està treballant per tal que la programació es vegi afectada el menys possible. Els canvis s’aniran comunicant puntualment.

La consellera de Cultura, Begoña Floria, ha explicat que aquest matí el pèrit ja ha realitzat una primera inspecció i que aquesta setmana s’han d’elaborar els informes per determinar les causes d’aquest despreniment: “La principal prioritat en aquests moments és garantir la seguretat. Paral·lelament, hem de reunir la màxima informació possible i, a partir d’aquí, exigir responsabilitats.”

Comparteix

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona

Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat

Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal