Esteu aquí: Inici Cultura i festes Teatre, dansa i música Teatres de Tarragona Noticies Noves dates per a les representacions de "Jerusalem" i "Rhumans"

Noves dates per a les representacions de "Jerusalem" i "Rhumans"

Noves dates per a les representacions de "Jerusalem" i "Rhumans"

Les obres, previstes per a aquest cap de setmana, s’han ajornat de mutu acord amb les companyies a causa de la convocatòria de vaga
Noves dates per a les representacions de "Jerusalem" i "Rhumans" Una escena de "Rhumans"
16/10/2019

Davant de la incertesa per poder assegurar les representacions a causa de la convocatòria de vaga per a aquest divendres i la situació política d'aquests dies, l'Ajuntament de Tarragona i les companyies responsables han acordat ajornar les representacions de Jerusalem i Rhumans, que havien de tenir lloc aquest cap de setmana, en l'inici de la temporada dels teatres de Tarragona.

La representació de Jerusalem, prevista inicialment per a aquest divendres, tindrà lloc el divendres 13 de març de 2020, a les 21 h.

La representació de Rhumans, prevista inicialment per a aquest diumenge, tindrà lloc el diumenge 17 de novembre de 2019, a les 18 h.

Les entrades ja adquirides per a ambdues representacions seran vàlides per a les noves dates. Les persones que vulguin retornar les localitats poden adreçar-se a les taquilles del Teatre Tarragona en l'horari habitual.

Segells de reconeixement d'administració oberta