Esteu aquí: Inici Cultura i festes Teatre, dansa i música Teatres de Tarragona Noticies Segon cap de setmana del Festival El més petit de tots

Segon cap de setmana del Festival El més petit de tots

Segon cap de setmana del Festival El més petit de tots

La cita és aquest dissabte 14 de novembre a les 11 i a les 17 h al Teatre Tarragona
12/11/2015

El Festival El Més Petit de Tots arriba a la seva segona setmana i tornarà a omplir la sala escenari del Teatre Tarragona de petits espectadors. Aquest cop és el torn de la companyia 4HOOG de Bèlgica, que presentarà Wanikan, una historia formada per imatges, sense paraules i amb molt d’humor que va adreçada als nens d'entre 2 i 5 anys. Es tracta d’un  joc entre dos personatges que interactuen amb objectes famílies per explicar història.  

Tasses i armaris prenen un nou significat despertant la imaginació de l’espectador. Uns jerseis massa grans es poden transformar en animals fantàstics, en mostres o en refugis per amagar-se.

4HOOG és una companyia especialitzada en les arts escèniques per a infants i una de les més ben valorades en l’escena internacional dedicada als més petits.

L’espectacle, que forma part de la programació estable de la temporada dels Teatres de Tarragona, està emmarcat també dins del Festival El més petit de tots. Les funcions seran al Teatre Tarragona aquest dissabte 14 de novembre a les 11 i a les 17 h.   

El preu general és de 8€ i els socis del Club dels Tarraconins tindran un descompte d'1€.

L'espectacle compta amb la col·laboració de Tecletes, el Club dels Tarraconins i Imaginautes.

Més informació a www.elmespetitdetots.cat 

Segells de reconeixement d'administració oberta