Esteu aquí: Inici Cultura Arts escèniques Teatres de Tarragona Noticies Tarragona participa un any més en el Festival El Més Petit de Tots

Tarragona participa un any més en el Festival El Més Petit de Tots

Tarragona participa un any més en el Festival El Més Petit de Tots

Serà amb dos espectacles internacionals, ‘Ondersteboven’ i ‘Là où j’habite’, de dansa i titelles, respectivament
Tarragona participa un any més en el Festival El Més Petit de Tots 'Là où j’habite'
02/11/2016


El proper diumenge 6 de novembre arrenca un any més el Festival El Més Petit de Tots a la ciutat i dins la programació de Teatres de tardor. L’obra que es presentarà en dues sessions, a les 12 i a les 17 h, al Teatre Tarragona és Ondersteboven (Capgirat), que ens  portarà al món dels infants a través de la dansa i de la música. L’espectacle està recomanat per a infants d’1 a 5 anys.

L’altra proposta que arriba a la ciutat de la mà del Festival és Là où j’habite (Allà on visc), que tindrà lloc al Teatre  Metropol el dia 19 de novembre també en dues sessions, a les 12 i a les 17 h, on dos personatges de titelles es faran una sèrie de preguntes s’obre el cos, la casa, la ciutat i el planeta. El públic recomanat és de 2 a 5 anys.

El Festival El Més Petit de Tots és un referent singular i únic que mostra els millors espectacles internacionals, nacionals i contemporanis destinats a la franja d'edat de 0 a 5 anys. El Festival va ser creat fa dotze anys a Sabadell i és un aparador per a mostrar creacions artístiques de qualitat i de proximitat i un referent per aquest sector artístic tan poc desenvolupat en el nostre país. Enguany, la 12a edició del Festival se celebra a 11 ciutats i 14 teatres.

Segells de reconeixement d'administració oberta