Esteu aquí: Inici Cultura i festes Teatre, dansa i música Teatres de Tarragona Noticies 'Terra baixa', de Lluís Homar, obre la nova temporada de tardor dels Teatres de Tarragona

'Terra baixa', de Lluís Homar, obre la nova temporada de tardor dels Teatres de Tarragona

'Terra baixa', de Lluís Homar, obre la nova temporada de tardor dels Teatres de Tarragona

Més de vint espectacles conformen la programació que tancarà el mes de febrer
01/10/2015


Després d’un nou èxit col·lectiu de la darrera temporada de primavera dels Teatres de Tarragona (tant per la gran quantitat d’entitats implicades com per l’assistència d’espectadors), ara n’arriba una de nova, la de tardor, després del parèntesi estiuenc i les Festes de Santa Tecla. El Teatre Metropol i el Teatre Tarragona seran una vegada més l’escenari de les noves propostes, al costat de la resta de sales i programacions de la ciutat.

Els principals espectacles que podrem veure són: Terra baixa, amb Lluís Homar, Pels pèls, Vilafranca, Olivia i Eugenio, amb Concha Velasco, la màgia d’Anthony Blake, i l’humor de Vol Ras, entre moltes d’altres propostes que aniran lligades amb esdeveniments i celebracions puntuals, com són la commemoració del vuitantè aniversari de la visita de Federico García a Lorca a Tarragona, l’Any Ovidi Montllor, l’acte d’homenatge pòstum a l’actriu tarragonina Mercè Anglès o l’acte inaugural del Festival REC.

Per segon any consecutiu la programació també inclou dos espectacles del Festival El Més Petit de Tots; d’una banda Concert per a nadons, on, com diu el seu nom, podrem veure com els més petits se senten absolutament captivats per la música, i Wanikan, una història formada per imatges, sense paraules i amb molt d’humor, per a un públic molt concret: els nens i les nenes de 2 a 5 anys.

Pel que fa a la música, la dansa i l’òpera, ja hem avançat que Le Nozze de Figaro serà l’òpera d’aquesta tardor, un treball complert de Mozart on la trepidant comèdia al voltant de la celebració d’una boda no deixa a ningú intranquil. Pel que fa a la dansa tindrem un espectacle únic amb ballarins d’arreu d’Europa de la companyia Danzatz sota el nom de Flash!. I pel que fa a la música, gaudirem de les tendències més actuals amb el concert de Harrison Ford Fiesta, que presentaran el seu primer àlbum.

La música clàssica també tindrà un paper rellevant durant la tardor, ja que, entre d’altres, engega la temporada de concerts de l’Orquestra Camera Musicae. La Banda Unió Musical, la Jove Orquestra Intercomarcal i el Gran Concert d’Any Nou aniran acompanyats de propostes del territori com el cicle de Joventuts Musicals, la proposta de TeclaSmit, l’espectacle de dansa El Trencanous, del Centre de Grau Mitjà Artemis dansa, o els imperdibles Els Pastorets, tant de La Salle com de La Golfa.

Una programació variada i per a tots els públics acompanyada d’un munt d’activitats complementàries, tant de dinamització com formatives (Fòrum de l’Espectador, assajos oberts, exposicions, etc.), que fonamenten el programa cultural i de servei dels Teatres de Tarragona. Un projecte de tots i per a tots.

La venda d’entrades iniciarà el dimecres 14 d’octubre, de 9 a 14h i de 18 a 20 h a les taquilles del Teatre Metropol. La resta de dies l’horari de taquilles serà els dimecres i dijous de 12 a 14 h i divendres de 12 a 14 h i de 18 a 20 h i les 24 h a teatres.tarragona.cat.

Segells de reconeixement d'administració oberta