Esteu aquí: Inici Cultura i festes Teatre, dansa i música Teatres de Tarragona Noticies Venda d'entrades de la Temporada de Tardor dels Teatres de Tarragona

Venda d'entrades de la Temporada de Tardor dels Teatres de Tarragona

Venda d'entrades de la Temporada de Tardor dels Teatres de Tarragona

Estaran a la venda a partir de dimecres 14 d'octubre
Venda d'entrades de la Temporada de Tardor dels Teatres de Tarragona L'especte Ovidi3 es farà finalment el 16 de gener a les 22 h al Teatre Metropol
13/10/2015

El dimecres 14 d'octubre es posen a la venda les entrades de la Temporada de Tardor dels Teatres de Tarragona. L’horari primer dia de venda, serà de de 9 a 14h i de 18 a 20h a les taquilles del Teatre Metropol.

La resta de dies l’horari de taquilles serà l’horari habitual, els dimecres i dijous de 12 a 14h i divendres de 12 a 14h i de 18 a 20h. I les 24h a teatres.tarragona.cat.

Us informem que, per problemes de disponibilitat dels artistes, la comissió Any Ovidi a Tarragona ha canviat la data de l’espectacle Ovidi3, que es farà finalment el 16 de gener a les 22h . El concert de David Caño, Borja Penalba i David Fernàndez s’emmarca en un conjunt d’actes en homenatge al cantautor alcoià que es duran a terme a la ciutat en els propers mesos.

> Accés a tota la programació de Tardor dels Teatres de Tarragona

Segells de reconeixement d'administració oberta