Esteu aquí: Inici Cultura i festes Teatre, dansa i música Teatres de Tarragona Noticies Vol-Ras actuarà diumenge al Teatre Metropol en la seva gira de comiat

Vol-Ras actuarà diumenge al Teatre Metropol en la seva gira de comiat

Vol-Ras actuarà diumenge al Teatre Metropol en la seva gira de comiat

L'espectacle "Da Capo" posa punt i final a 35 anys de teatre gestual
21/01/2016

Després de 35 anys de trajectòria, la companyia Vol-Ras, formada pels actors Joan Faneca i Joan Segalés, ha decidit posar punt i final a la seva trajectòria i s’acomiada dels escenaris de tot Catalunya amb el seu darrer espectacle Da Capo; que a Tarragona s’ha inclòs dins la programació estable dels Teatres de Tarragona. Durant aquesta darrera gira, Vol-Ras ha realitzat 13 actuacions, entre elles Igualada, Sueca (València), Vic, Reus, Barcelona (Poliorama), Saragossa, entre d’altres, etc...amb més de 5.000 espectadors que no s’han volgut perdre el seu últim show. En la majoria d’actuacions el públic s’ha posat d’empeus i ha aplaudit durant minuts, per agraïr l’aportació de Vol-Ras en els seus 35 anys de recorregut. Per acabar la gira de comiat, Vol-Ras encara actuarà a Madrid (Teatro Bellas Artes), Alcoi, Utebo (Saragossa), Almussafes, Alboraia, per finalitzar a l’Hospitalet del Llobregat el proper 6 de febrer.

Durant tots aquests anys, aquest duet s’ha consolidat com un dels grups pioners en teatre gestual a tot l’estat espanyol i plegats, han arribat a produir fins a 19 espectacles, 3.400 funcions i els han vist un milió d’espectadors arreu del món.

Sinopsi Da Capo

Dos tècnics d’escena viuen al seu aire un concert, la seva preparació, els accidents, les seves inquietuds i les il·lusions,els conflictes de relació, la seva fantasia, la rebel·lió dels objectes, el servei de la funció... tot un món. 

Aquest espectacle és un recorregut fet amb molta imaginació per un món sonor que es fa des del silenci a la música, sense paraules i amb humor. Continuarà l’espectacle demà? Pot ser que un imprevist els deixi penjats i els nostres protagonistes hagin d’empescar-se una solució. Potser han de tornar a començar: Da Capo. Una obra inspirada en Familie Flöz, en Federico Fellini, en John Cage i en la vida mateixa del teatre i dels músics.

La funció està prevista pel diumenge 24 de gener a les 18 h al Teatre Metropol. El preu de l’entrada és de 15€.

Segells de reconeixement d'administració oberta