Esteu aquí: Inici Educació Centres educatius Infantil i primària

Educació infantil i primària (3-12 anys)

L'educació primària és l’etapa educativa de caràcter obligatori i gratuït que comprèn sis cursos acadèmics i s'organitza en tres cicles de dos cursos: cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior. Amb caràcter general, s'inicia l'any natural que es compleixen 6 anys i es cursa fins als 12 anys.

La gran majoria de centres educatius de primària imparteixen també el segon cicle d'educació infantil (de 3 a 6 anys). Aquesta és una etapa preobligatòria i gratuïta que s'organitza d'acord amb els principis d'educació inclusiva i coeducadora 

Aquí podreu trobar tota la informació de les escoles públiques i dels centres privats concertats que imparteixen el segon cicle d'educació infantil i/o el cicle d'educació primària a Tarragona.

 

Escoles públiques d'educació primària


Bonavista, Campclar, César August, El Miracle, El Serrallo, Els Àngels, L'ArrabassadaLa FlorestaMarcel·lí DomingoMediterrani, Pau Delclòs, Pax, Ponent, Pràctiques, Riu Clar, Saavedra, Sant Pere i Sant Pau, Sant Salvador, Torreforta, Tarragona.

 

Centres privats concertats


Lestonnac-L'Ensenyança, El Carme, Joan Roig, Joan XXIII, La Salle Tarragona, La Salle Torreforta, M. de Dèu del Carme, Mare Nostrum, Vedruna Sagrat Cor, Sant Domènec de Guzman, Sant Pau Apòstol, Santa Teresa de Jesús, La Salle Tic-Tac.

 

 

Segells de reconeixement d’administració oberta