Esteu aquí: Inici Educació Centres educatius Música Escola Municipal de Música L'escola Preinscripció i Matrícula

Preinscripció per al curs 2020- 2021

Preinscripció i Matrícula Escola Municipal de Música de Tarragona

Consulta la llista d'admesos per al curs 2020/21 en el següent enllaç: llista d'admesos. En el següent enllaç trobareu els horaris per a realitzar la matrícula dels alumnes de nou ingrés. Si teniu qualsevol dubte podeu enviar un correu a secretaria@emusica.tarragona.cat: horaris matrícula alumnes nou ingrés.

Com s'ha de fer?

Entre el dia 2 de juny i el dia 15 de juny estarà obert el termini per fer la preinscripció externa als ensenyaments reglats que ofereix l'escola municipal de música. Cliqueu aquest enllaç de preinscripció i ompliu tots els camps que es requereixen:

Preinscripció a l'Escola Municipal de Música

 

En el següent enllaç podràs consultar l'oferta de places per aquest curs 2020/21. Recomanem fer la preinscripció tot i que no hi hagi plaça ofertada al curs desitjat per si hi ha un reajustament en l'oferta de places:

Oferta de places

 

Durant el curs 2020/2021, l’Escola Municipal de Música de Tarragona presentarà una oferta formativa adaptada a causa de la COVID-19. Podeu consultar la nostra oferta formativa en el següent enllaç:

 

Oferta formativa

 

* Algunes de les sessions d'instrument de l'Aula de Música Tradicional seran de 30 minuts.

 

Per als cursos de curta durada del curs 2020/21, com les ludoteques musicals, la inscripció es farà a partir del 21 al 28 de setembre.

 

 

Què és la preinscripció?

La preinscripció és el procés d’admissió d’alumnes a l'Escola Municipal de Música en tots els nivells i cursos. En aquest procés distingim entre aquelles persones que ja són alumnes de l'escola i aquelles que demanen l'admissió per primer cop. Comprèn un període de preinscripció i un altre de matriculació.
Durant el període ordinari de preinscripció és quan es demana ser admès/a a l'EMM. Aquest període comença amb la presentació de sol·licituds i finalitza amb la publicació de les llistes d’admesos. Un cop admès/a s’ha de procedir a formalitzar la matrícula.

Consulteu en aquest enllaç el decret de preinscripció i matrícula. Aquí podeu consultar també una esmena del document a causa d'una errada i una altra segona esmena

Qui ha de realitzar-la?

S'han de preinscriure per al curs 2020 - 2021, tant les persones que actualment són alumnes de l'escola, com totes aquelles que vulguin ser-ho.

Quan s'ha de fer la preinscripció?

Podeu consultar el calendari de la preinscripció per al curs 2020/21 en aquest enllaç.

Criteris d'admissió i documentació a presentar

Consulteu en aquest enllaç els criteris d'admissió

Cliqueu en aquest enllaç per consultar els horaris de matrícula (PENDENT)

Cliqueu en aquest enllaç per consultar l'oferta de places per al curs 2020/21

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat