Esteu aquí: Inici Educació Centres educatius Música Escola de Música L'escola Preinscripció i Matrícula

Preinscripció per al curs 2020- 2021

Preinscripció i Matrícula Escola Municipal de Música de Tarragona

Informació important relativa a les ludoteques musicals (dates, ràtio i matrícula) al següent enllaç.

Com s'ha de fer?

Entre el dia 2 de juny i el dia 15 de juny estarà obert el termini per fer la preinscripció externa als ensenyaments reglats que ofereix l'escola municipal de música. Cliqueu aquest enllaç de preinscripció i ompliu tots els camps que es requereixen:

Preinscripció a l'Escola Municipal de Música

 

En el següent enllaç podràs consultar l'oferta de places per aquest curs 2020/21. Recomanem fer la preinscripció tot i que no hi hagi plaça ofertada al curs desitjat per si hi ha un reajustament en l'oferta de places:

Oferta de places actualització setembre 2020

 

Durant el curs 2020/2021, l’Escola Municipal de Música de Tarragona presentarà una oferta formativa adaptada a causa de la COVID-19. Podeu consultar la nostra oferta formativa en el següent enllaç:

 

Oferta formativa

 

* Algunes de les sessions d'instrument de l'Aula de Música Tradicional seran de 30 minuts.

 

Per als cursos de curta durada del curs 2020/21, com les ludoteques musicals, la inscripció es farà a partir del 21 al 28 de setembre.

 

 

Què és la preinscripció?

La preinscripció és el procés d’admissió d’alumnes a l'Escola Municipal de Música en tots els nivells i cursos. En aquest procés distingim entre aquelles persones que ja són alumnes de l'escola i aquelles que demanen l'admissió per primer cop. Comprèn un període de preinscripció i un altre de matriculació.
Durant el període ordinari de preinscripció és quan es demana ser admès/a a l'EMM. Aquest període comença amb la presentació de sol·licituds i finalitza amb la publicació de les llistes d’admesos. Un cop admès/a s’ha de procedir a formalitzar la matrícula.

Consulteu en aquest enllaç el decret de preinscripció i matrícula. Aquí podeu consultar també una esmena del document a causa d'una errada i una altra segona esmena

Qui ha de realitzar-la?

S'han de preinscriure per al curs 2020 - 2021, tant les persones que actualment són alumnes de l'escola, com totes aquelles que vulguin ser-ho.

Quan s'ha de fer la preinscripció?

Podeu consultar el calendari de la preinscripció per al curs 2020/21 en aquest enllaç.

Criteris d'admissió i documentació a presentar

Consulteu en aquest enllaç els criteris d'admissió

Cliqueu en aquest enllaç per consultar l'oferta de places per al curs 2020/21

Segells de reconeixement d’administració oberta