Esteu aquí: Inici Educació Centres educatius Música Escola Municipal de Música Notícies Notícies 2015 Espectacular concert per celebrar els 20 anys de l'Escola

Espectacular concert per celebrar els 20 anys de l'Escola

Espectacular concert per celebrar els 20 anys de l'Escola

El passat 16 de juny va tenir lloc el concert del 20è aniversari de l'Escola a l'Auditori August del Palau de Congressos, que va omplir tot el seu escenari amb més de 450 alumnes.
Espectacular concert per celebrar els 20 anys de l'Escola Foto: Sinestèsic
06/07/2015

Durant aquest curs 2014-15 l'Escola Municipal de Música de Tarragona ha celebrat 20 anys. I ho ha fet amb moltes activitats que s'han anat succeint al llarg de tot el curs, i ha finalitzat amb un concert a la Sala August del Palau de Congressos. Va ser un concert molt especial, preparat amb molta il·lusió pel professorat de l'Escola i que va comptar amb la participació de quasi la totalitat dels alumnes del centre. Van començar els alumnes de nivell elemental interpretant un tema de Toy Story, Tens un amic en mi. Després un tema de Frozen i per acabar dos temes més de Shrek. Tot el concert girava al voltant de les bandes sonores de pel·lícules de dibuixos animats que ens havien acompanyat durant aquests 20 anys.

Després va ser el torn dels més petits. Més de 200 nens i nenes cantant tres temes de tres pel·lícules diferents, El rei lleó, Peter Pan i Pocahontas.

Seguidament l'Aula de Música Tradicional va tocar un tema de la pel·lícula Up i van obrir el torn de la part instrumental. Una orquestra amb uns 100 alumnes va tocar el tema dels Increïbles. I per acabar es va estrenar una obra composada pel professor del centre Guillem Anguera per celebrar els 20 anys. En aquest ocasió els alumnes més grans van ser els encarregats de la part instrumental i tota la resta d'alumnat van participar cantant aquesta peça. Va ser un moment màgic, ple de les veus i les diferents sonoritats instrumentals que van omplir tota la sala i que va posar el punt i final a aquesta celebració amb la il·lusió de fer-ne molts més!

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat