Esteu aquí: Inici Educació Estudiar a TGN Música Escola de Música Oferta educativa Preinscripció i matrícula

Preinscripció per al curs 2021/2022

Preinscripció i matrícula a l'Escola Municipal de Música de Tarragona

Com s'ha de fer?

Entre el dia 3 al 21 de maig estarà obert el termini per fer la preinscripció externa als ensenyaments reglats que ofereix l'Escola Municipal de Música. 

Què és la preinscripció?

La preinscripció és el procés d’admissió d’alumnes a l'Escola Municipal de Música en tots els nivells i cursos. En aquest procés distingim entre aquelles persones que ja són alumnes de l'escola i aquelles que demanen l'admissió per primer cop. Comprèn un període de preinscripció i un altre de matriculació.

Durant el període ordinari de preinscripció és quan es demana ser admès/a a l'EMM. Aquest període comença amb la presentació de sol·licituds i finalitza amb la publicació de les llistes d’admesos. Un cop admès/a s’ha de procedir a formalitzar la matrícula.

Qui ha de realitzar-la?

S'han de preinscriure per al curs 2021-2022 tant les persones que actualment són alumnes de l'escola, com totes aquelles que vulguin ser-ho.

Llistes per al curs 2021-2022

El període de matrícula externa serà del 5 al 16 de juliol, ambdós inclosos. Properament, informarem de com serà el procediment de matrícula. Si per algun motiu hi ha alguna incidència, us podeu posar en contacte amb la secretaria del centre a través de secretaria@emusica.tarragona.cat.  

En aquest enllaç podreu fer la preinscripció i la matrícula

Segells de reconeixement d'administració oberta