Esteu aquí: Inici Educació Èxit educatiu Club dels Tarraconins

Club dels Tarraconins

Una mica d’història...

El Club dels Tarraconins va néixer a Tarragona al maig del 2008 amb l’objectiu de promoure valors cívics essencials per a la convivència, fomentar el sentiment de pertinença dels infants a la ciutat, i  divulgar coneixements a través d’activitats pròpies del club i de la promoció d’altres activitats de la ciutat.

La Nineta i l’Ivori en són els protagonistes, inspirats en la nina d’ivori articulada romana trobada a la necròpolis de Tarragona ara fa gairebé 100 anys. Va tenir grup de ball, programa de televisió, contes i un disc de música.

Molts tarragonins i tarragonins han estat socis del Club i han acompanyat la Nineta i l’Ivori en les seves aventures d’activitats de lleure, Parcs de Nadal, xerrades relacionades amb la criança i altres esdeveniments d’oci...

Avui...

Durant aquest camí, la Nineta i l’Ivori i tots els infants de Tarragona han crescut podent gaudir de l’oferta de educativa, de lleure, de cultura i d’oci de la ciutat. Tarragona treballa per ampliar l’oferta d’experiències i d’oportunitats educatives dels infants, dins i fora de l’horari lectiu.

Si ets un tarragoní o tarragonina amb ganes de gaudir de vivències, aprendre jugant i divertint-te, ja formes part de la història del Club dels Tarraconins, ja que el Club som tots els infants de la ciutat que volem que Tarragona sigui una ciutat d’oportunitats, una ciutat jugable i pensada per totes les persones que l’habiten i la cuiden, siguis gran o petit, tinguis mesos o més de 99 anys.

Tarragonina, Tarragoní...

Estigues al dia de les activitats infantils i familiars a:

Segells de reconeixement d'administració oberta