Esteu aquí: Inici Educació Coneix l'IMET Butlletí Educació Butlletí 1 L'Ajuntament congela les taxes als centres educatius municipals

L'Ajuntament congela les taxes als centres educatius municipals

L'Ajuntament congela les taxes als centres educatius municipals

Es mantenen les tarifes a les llars d'infants, a l'Escola Municipal de Música i al Centre Municipal de Formació d'Adults Fòrum
18/12/2009

El conseller d’Ensenyament, Joan Sanahujes, ha informat que “el 2010 es congelaran les taxes que paguen els alumnes de l’Escola Municipal de Música. Aquesta mesura d’estalvi l’adoptem per ajudar a les famílies tarragonines a causa de la situació econòmica actual”. Amb aquesta mesura totes les quotes dels serveis educatius municipals per a l’any vinent quedaran congelades. L'Ajuntament també ha anunciat recentment que no augmentaran les taxes del Centre Municipal de Formació d’Adults Fòrum i tampoc les de les llars d’infants municipals.
 
Sanahujes ha afegit que "aquesta decisió està en la línea anunciada a principis d’octubre de congelar taxes i impostos municipals per ajudar a pal·liar la difícil situació econòmica que viuen moltes famílies de la ciutat.”
 
Actualment l’Escola Municipal de Música té 622 alumnes. El curs 2009-10 la demanda de  cursos del Centre Municipal de Formació d'Adults Fòrum ha estat força nombrosa amb una matricula de 1.049 alumnes, distribuïts entre l’Aula centre, ubicada a l'avinguda Ramón y Cajal, 70, i les aules dels barris de Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador.
 
Per a més informació:

Segells de reconeixement d’administració oberta