Esteu aquí: Inici Educació Coneix l'IMET Projecte Educatiu de Ciutat Casals d'estiu

Casals d'estiu

Casals Municipals d'Estiu de Tarragona 2022

Un dels objectius de l’Ajuntament de Tarragona és treballar per potenciar l’educació en el lleure per a tota la infància i adolescència de la ciutat, com una de les eines clau per a lluitar contra la segregació escolar i vetllar per la igualtat d’oportunitats.

Els casals d’estiu són una activitat educativa i lúdica onl es generen experiències, vivències des de l’esfera emocional, des del sentiment de pertinença a un grup, el treball comunitari, la reflexió crítica, la corresponsabilitat, l’autonomia, etcètera, que situen als infants en una situació òptima per aprendre.

L'IMET ofereix el Programa Municipal de Casals d’Estiu, que dona suport al conjunt d’entitats sense ànim de lucre, començant per les Associacions de Famílies (AMPA, AFA, UMPA), per millorar la qualitat educativa. S’han organitzat 9 casals a diferents escoles de la ciutat, del 27 de juny al 29 de juliol, de 9 del matí a 1 del migdia que es poden ampliar segons cada casal amb serveis complementaris —servei d’acollida de matí o de tarda, així com menjador—. En total s’ofereixen 510 places per infants de 3 a 12 anys, amb un cost de 30 € per setmana.  

A continuació trobareu els enllaços als nou casals d'estiu municipals que us oferim, així com al document del programa on hi consten totes les condicions:

Segells de reconeixement d'administració oberta