Esteu aquí: Inici Activació Econòmica, Treball i Comerç Comerç Mercats Concurs #NouMercatTGN a Instagram

Concurs #NouMercatTGN a Instagram

ESPIMSA i l’Ajuntament de Tarragona convoquen els usuaris d’Instagram a participar en el concurs #NouMercatTGN, amb l’objectiu d’incentivar que els ciutadans mostrin, a través d’aquesta xarxa, la seva visió d’aquest equipament ciutadà, joia del nostre Modernisme remodelada recentment, i la vida comercial i social que té lloc al seu interior.

Les persones que vulguin participar-hi podran publicar les seves imatges amb l’etiqueta #NouMercatTGN a la xarxa social Instagram des del 21 d’abril fins al 15 de maig de 2017 a les 23 h. Posteriorment, l’organització farà una preselecció de 5 imatges finalistes, les quals es compartiran al perfil d’Instagram de @tgnajuntament (http://instagram.com/tgnajuntament), per tal que els mateixos usuaris de la xarxa puguin decidir, amb els seus vots, les 2 imatges guanyadores. Els premis s’atorgaran segons el nombre de m’agrada que rebin les imatges i seran els següents:

 • Primer premi: un val de 100 euros per gastar a les parades del Mercat Central
 • Segon premi: un val de 50 euros per gastar a les parades del Mercat Central

 

Detall de les bases:

 • Podran participar en la present activitat totes aquelles persones físiques de divuit anys o més que no hagin estat implicades en la seva definició i/o preparació.
 • Cada persona pot etiquetar tantes fotografies com vulgui, tot i que només pot rebre un del premis. Ha de ser l’autora material de l’obra que envia, que ha de ser original, i que no ha d'infringir els drets de propietat intel·lectual ni cap altre dret de tercers.
 • Les persones participants es fan responsables davant de tercers d'haver obtingut els drets d'imatge de les persones que apareixen en les fotografies preses, amb total indemnitat per part de l'Ajuntament de Tarragona.
 • Les imatges participants poden ser preses amb qualsevol dispositiu: càmera digital, càmera analògica, telèfon mòbil, etc.
 • Les imatges participants s’han de publicar a la xarxa social Instagram amb l’etiqueta #NouMercatTGN.
 • Només entraran a concurs les fotografies preses i etiquetades durant el transcurs del període de la convocatòria vigent.
 • L’organització podrà deixar fora de concurs aquelles imatges que no responguin a la temàtica de la convocatòria.
 • En cas que el sistema d’etiquetes tingui un funcionament irregular a Instagram i hi hagi alguna imatge que no aparegui al fil de l’etiqueta, l’organització no se’n farà responsable.
 • El període per participar-hi finalitza el 15 de maig a les 23 h.
 • El resultat s’anunciarà a les xarxes socials de l’Ajuntament de Tarragona.
 • Els autors de les imatges finalistes cedeixen expressament a ESPIMSA i l'Ajuntament de Tarragona, durant tot el termini de vigència dels drets d'autor, els drets d'explotació de la propietat intel·lectual de les propostes que s'hagin presentat a l’activitat, de conformitat amb la vigent llei de propietat intel·lectual. Aquests drets comprenen, en particular, el dret de reproducció total o parcial, permanent o provisional, per qualsevol mitjà i en qualsevol forma; el dret de distribució; el dret de transformació, i el dret de comunicació pública en tot tipus de formats i suports presents i futurs, tant gràfics com audiovisuals i multimèdia, pel mitjà i canal que es considerin més convenients, incloses les plataformes on-line, webs corporatives i entorns 2.0.
 • La participació en el concurs suposa l'acceptació íntegra de totes les bases, així com la submissió expressa a les decisions interpretatives que en realitzi l’organització.


Ho organitzen: ESPIMSA i Ajuntament de Tarragona

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat