Esteu aquí: Inici Activació Econòmica, Treball i Comerç FAQ Sobre horaris d'obertura d'establiments Els establiments comercials annexos a les benzineres poden seguir el mateix horari d'atenció al públic que el permès per a la venda de carburant?

Els establiments comercials annexos a les benzineres poden seguir el mateix horari d'atenció al públic que el permès per a la venda de carburant?


La venda de combustibles i carburants i els establiments comercials annexos a les benzineres tenen un tractament diferenciat en matèria d'horaris comercials. Només poden gaudir de la mateixa llibertat d'horaris que la llei atribueix a la venda de combustibles i carburants els establiments annexos que únicament comercialitzin productes complementaris relatius a l'automoció.
Quan els establiments annexos a les benzineres comercialitzin productes diferents als detallats en el paràgraf anterior, s'han de regir pel règim d'horaris que la llei atribueix segons el tipus d'establiment i/o del producte comercialitzat.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat