Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2015 Festa de l'Oli a la Rambla Nova, del 27 al 29 de novembre

Festa de l'Oli a la Rambla Nova, del 27 al 29 de novembre

Festa de l'Oli a la Rambla Nova, del 27 al 29 de novembre

Siurana Denominació d’Origen Protegida
25/11/2015


De divendres a diumenge, la Rambla Nova, entre l’estàtua dels Despullats i el carrer Unió, acollirà un any més la Festa de l’Oli DOP Siurana amb un seguit d’activitats paral·leles. La inauguració tindrà lloc divendres, a les 19.30 hores, a càrrec de l’alcalde Tarragona, Josep Felix Ballesteros, i el President del Consell Regulador Denominació d’Origen Protegida Siurana, Ferran Huguet.

Enguany la Fira s’organitzarà amb haimes centrals, millorant la imatge i millorant el flux de visitants a la Fira i hi ha prevista una degustació d’oli per les entitats convidades a la inauguració.
 

Horari de la Fira

 

  • Divendres 27 de novembre de les 17 a les 21 hores
  • Dissabte 28 de novembre de 10 a 14 hores i de les 17 a les 21 hores
  • Diumenge 29 de novembre de 10 a 14 hores

 

Activitats

 

Esmorzar Popular, dissabte 28

A partir de les 10 del matí, degustació i esmorzar popular. Venda de tiquets degustació el mateix dia a la fira a 2,50€.

Sorteigs de lots d’oli

Hi haurà tres sorteigs de dos lots de 15 litres d’oli cadascun, que es faran el dissabte 28 a les 13.30 i a les 20.30 h; i el diumenge 29 a les 13.30 h

Show Cooking Oli DOP Siurana

Dissabte 28 se celebrarà un Show Cooking amb Oli DOP Siurana. L’acte es realitzarà a la cuina del Mercat Central de Tarragona, de 10.30 h a 12 h del migdia, a càrrec del Restaurant Xamfrà del Fòrum de Tarragona.

Vermut de Diumenge amb tapa DOP Siurana

Diumenge d’11 a 14 h, degustació de vermut Montebrione i tapa elaborada amb oli DOP Siurana a càrrec de Marco Borromeu del Restaurant Palau de Baró, a la mateixa Fira. Venda de tiquets a 3€ a l’estand d’informació.

IV Mostra Gastronòmica de l'Oli de la DOP Siurana

Tarragona Gastronòmica presentarà una mostra culinària que maridarà amb olis de la DOP Siurana, cuinant diferents plats amb oli de l’esmentada denominació d'origen en els respectius restaurants. Promoció del 19 al 29 de novembre.

 

A la Festa de l’Oli s’hi afegeix l’Associació en Defensa de l'Etiquetatge en Català (ADEC), els quals participen amb la presència de sis entitats representatives del gremi.

La Fira de l’oli nou de Tarragona recolza el “Gran recapte d’aliments” amb un punt de recollida durant els dies de la Fira a l’estand de l’organització.

La Fira de l’Oli està organitzada per l’Ajuntament de Tarragona, el Consell Regulador DOP Siurana i la Unió Agrària Cooperativa; amb la col·laboració del Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre; Diputació de Tarragona; Centre de Desenvolupament Oli; Patronat Municipal de Turisme de Tarragona i Tarragona Gastronòmica. La gestió tècnica va a càrrec d’ESPIMSA.

Segells de reconeixement d'administració oberta