Esteu aquí: Inici Actualitat Notícies 2015 Les Jornades Tarragona Impulsa el teu projecte es consoliden com a referent de l'empresa i l'ocupació

Les Jornades Tarragona Impulsa el teu projecte es consoliden com a referent de l'empresa i l'ocupació

Les Jornades Tarragona Impulsa el teu projecte es consoliden com a referent de l'empresa i l'ocupació

23/11/2015


Més de 180 persones han participat en les diferents activitats i tallers de les jornades ‘Tarragona Impulsa el teu projecte’ que s’han celebrat els dies 17 i 18 de novembre. El conseller d’Ocupació, Francesc Roca, ha assegurat: “vist el nivell de participació i de satisfacció de les persones que hi han assistit es pot afirmar que aquestes jornades s’han consolidat com un espai de referència per conèixer noves tendències i recursos en els àmbits de l’ocupació i de l’emprenedoria.”

Diverses de les activitats organitzades durant aquests dos dies han comptat amb la col·laboració del Port de Tarragona, d'Acció i de la Diputació de Tarragona. Els participants han destacat especialment la taula rodona on van participar els responsables de recursos humans que van exposar què valoraven quan realitzen un procés de cerca de personal. El Fòrum de directors de RRHH de la província de Tarragona Smart Management integrat pels directors/es de RRHH d'Smart Selection, Vopak Terquimsa, Spain Avintiv a Berry Plastic Company, Port Aventura i Port de Tarragona, van ser molt ben rebudes pels assistents, ja que la majoria eren persones que cerquen feina actualment i van tenir oportunitat de conèixer de prop quins elements tenen en compte els especialistes.

El dimarts també vam comptar amb la col·laboració de tres empreses relacionades amb l'emprenedoria social, en concret amb El nan casteller, Mamaproof i la Fundació Privada Onada. A partir de les seves experiències i del que prèviament va exposar el professor d'ESADE, Alfred Vernís, els assistents van poder comprovar com es pot emprendre socialment des de diferents àmbits i sectors d'activitat.

Per tancar les jornades, durant la tarda de dimecres es van desenvolupar paral·lelament dos tallers, un de comunicació no verbal, ofert amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, en què van participar 32 persones que van poder aprendre i practicar alguns recursos per millorar la seva comunicació no verbal durant processos de selecció. L'altre taller va ser sobre Design thinking amb el suport de Lego Serious Play, ofert amb la col·laboració d'Acció. En aquest van participar-hi 30 emprenedors i directius d'empreses del territori que van poder practicar amb una metodologia dinàmica i innovadora com impulsar processos d'innovació pensant en com cobrir les necessitats reals dels seus clients.


 

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat