Esteu aquí: Inici Actualitat Notícies 2017 El programa Llançadora Ocupacional proporciona eines d'orientació laboral a persones en situació de reciclatge professional

El programa Llançadora Ocupacional proporciona eines d'orientació laboral a persones en situació de reciclatge professional

El programa Llançadora Ocupacional proporciona eines d'orientació laboral a persones en situació de reciclatge professional

El programa Llançadora Ocupacional proporciona eines d'orientació laboral a persones en situació de reciclatge professional Cartell progama Llançadora ocupacional
El programa, que dura 100 hores distribuïdes en cinc setmanes, està adreçat a persones majors de 30 anys en situació d’atur i amb necessitat de reciclatge professional.
02/05/2017

Aquest mes de maig l'Ajuntament de Tarragona posarà en marxa, a través de Tarragona Impulsa, el programa Llançadora Ocupacional, que té com a objectiu acompanyar persones sense feina en el procés de cerca de treball i la seva inserció en el mercat laboral.

El programa està adreçat a persones majors de 30 anys en situació d’atur i amb necessitat de reciclatge professional. Durant 100 hores, distribuïdes en cinc setmanes, els 60 participants prendran part en sessions grupals sobre eines i canals de cerca de feina, sessions individuals de seguiment i orientació laboral i accions d’intermediació laboral amb empreses de diferents sectors, entre d’altres. El programa es desenvoluparà en tres edicions, al maig, al juny i al setembre.

El conseller d'Ocupació i Desenvolupament Econòmic, Francesc Roca, ha remarcat que el programa és una oportunitat perquè "els participants s'autoavaluïn i pensin en quins són els seus punts forts i les seves debilitats que afecten la seva inserció al mercat de treball. El programa ha de servir per modelar aquestes impressions, millorar l'autoestima i establir un pla per aconseguir la inserció laboral".

Les persones interessades a participar en aquest programa ja es poden inscriure a les instal·lacions de Tarragona Impulsa a la Tabacalera (horari: de dilluns a dijous de 8 a 20 h i divendres de 8 a 15 h). Per a més informació es pot trucar al telèfon 977 243 609 (Extensió 7269) o consultar el web.

El programa és gratuït per als participants gràcies al cofinançament de l'Ajuntament de Tarragona i la subvenció pels Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat