Esteu aquí: Inici Actualitat Notícies 2017 L'Ajuntament ha programat un curs de formació per a persones que vulguin treballar en comerços

L'Ajuntament ha programat un curs de formació per a persones que vulguin treballar en comerços

L'Ajuntament ha programat un curs de formació per a persones que vulguin treballar en comerços

Les inscripcions finalitzaran el dia 11 de setembre.
06/09/2017

Fins al dia 11 de setembre estan obertes les inscripcions per participar en el programa “Comerç actiu”, una iniciativa de la conselleria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tarragona, que té com a objectiu millorar la capacitació dels treballadors que vulguin treballar en comerços i donar assessorament a l’empresariat d’aquest sector.

El programa consta de sessions formatives i té dues vessants diferenciades: d’una banda, va adreçat a persones majors de 30 anys en atur o amb necessitats de reciclatge professional que vulguin treballar en el sector comercial a les quals se’ls donarà formació i faran pràctiques en establiments i,   d’altra banda, s’ofereix a l’empresariat del comerç de proximitat de Campclar, Bonavista, Mercat Central i voltants, que mitjançant sessions teoricopràctiques tinguin recursos per millorar els seus comerços.

D’aquesta manera es vol contribuir al desenvolupament dels establiments que formen part de la Zona d’Acolliment de Creueristes, de l’entorn del Mercat Central i de l’Anella Mediterrània que l’any vinent es convertirà en l’epicentre dels Jocs Mediterranis. Aquestes zones abasten gairebé el 50% del teixit comercial de Tarragona.

Totes les activitats de formació seran gratuïtes. El programa Comerç Actiu està cofinançant per l'Ajuntament de Tarragona i subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals.

Més informació i inscripcions: a la seu de Tarragona Impulsa (edifici de la Tabacalera).

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat