Esteu aquí: Inici Actualitat Notícies 2018 La 3a edició del Tarragona Open Future ja té guanyador

La 3a edició del Tarragona Open Future ja té guanyador

La 3a edició del Tarragona Open Future ja té guanyador

La 3a edició del Tarragona Open Future ja té guanyador Els guanyadors i participants de la tercera edició del programa. Tarragona Open Future
Vuit empreses optaven a diferents premis després de rebre formació durant cinc mesos
05/04/2018

La tercera edició del programa d'acceleració d'empreses Tarragona Open Future finalitza amb la selecció de les companyies guanyadores. Aquesta iniciativa consisteix en una formació grupal de sis mesos i l'assessorament en màrqueting digital, finances, branding, comunicació, estratègia empresarial i aspectes jurídics.

El premi al millor projecte, atorgat amb 3.000 €, ha estat:

  • Raul Yuste, de Sea Soul Beachwear, empresa de confecció de banyadors que es poden gaudir tant a la platja o per fer esport.


Els dos projectes empresarials finalistes, atorgats amb 1.500 € cadascú, han estat:

  • Cristina Sáenz i Álvaro Reyes d'Orchestra Scientific, empresa que desenvolupa membranes amb aplicacions industrials ecofriendly.
  • Roser Casanova i Elisabeth Cerrato de Litigest, consultora especialitzada en el procés judicial d'execució forçosa.


El veredicte es va fer públic ahir al vespre a la seu de Tarragona Impulsa, on les empreses participants van presentar el seu projecte empresarial i el jurat va seleccionar les propostes guanyadores que, a més, gaudiran de tres anys de tutories de consolidació segons les necessitats de cada una.

El jurat estava format per: Sergio Jiménez, gestor de producte de Innovación Abierta de Telefònica España; Julián Vinué, director de Wayra Barcelona; Mercè Tell, de Nekko Capital; Mònica Boquera, delegada d'Acció a Tarragona; Ernest Feliu, Banc de Sabadell i Adrià Garcés, CEO de Petits Enginyers.

En aquesta tercera edició del programa es van presentar 22 sol·licituds, de les quals es van seleccionar 9 start-ups (i, d'aquestes, 8 han finalitzat el programa). Des del mes d'octubre els participants han rebut 30 hores de formació grupal i 9 hores de sessions individualitzades.

  • La resta d'empreses participants d'aquesta edició del Tarragona Open Future són:
  • Ardits, roba i accessoris inspirats en el surf i el Mediterrani.
  • EMund, productora de vídeos amb personatges de plastilina per facilitar l'ensenyament.
  • Funny Monday, regals personalitzats amb vídeo.
  • Paredes de papel, botiga en línia de paper pintat.
  • Retratu, servei integral per preservar la identitat familiar al núvol mitjançant el retrat editorial o artístic.


Tarragona Open Future està organitzat per la conselleria de Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de Tarragona amb la col·laboració de Wayra, l'acceleradora de start-ups digitals de Telefónica.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat