Esteu aquí: Inici Actualitat Notícies 2018 L'Ajuntament destina 75.000 euros en ajuts per a la contractació de persones en situació d'atur

L'Ajuntament destina 75.000 euros en ajuts per a la contractació de persones en situació d'atur

L'Ajuntament destina 75.000 euros en ajuts per a la contractació de persones en situació d'atur

Les empreses interessades en aquesta línia de subvencions poden presentar les seves propostes fins al 30 de juny.
12/04/2018

 

L'Ajuntament de Tarragona, a través de la Conselleria d'Ocupació i Desenvolupament Econòmic, ha obert la línia de concessió d'ajuts a la contractació a persones en situació d'atur. En total s'ofereixen 75.000 €, que es distribuiran entre les empreses que acreditin la contractació dels participants dels programes de polítiques actives d'ocupació promoguts pel Servei Municipal d'Ocupació.

Poden optar als ajuts totes aquelles persones jurídiques que contractin, mitjançant el Servei d'Intermediació Laboral de l'Ajuntament de Tarragona, una o diverses persones que estiguin participant o hagin participat en algun programa de polítiques actives d'ocupació promogut pel Servei Municipal d'Ocupació. El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 30 de juny.

El conseller d'Ocupació i Desenvolupament Econòmic, Francesc Roca, ha recordat que "aquesta línia d'ajuts directes a la contractació reforcen l'aposta de Tarragona Impulsa per contribuir a l'esforç de les empreses perquè generin ocupació. En aquest sentit, programes com 30 Plus, Fem Ocupació per a Joves també subvencionen la contractació dels participants".

Les bases i tota la informació referent a la convocatòria es poden consultar a la Seu Electrònica de l'Ajuntament: https://seu.tarragona.cat/ajutsPublic/showPublicacion/8493

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat