Esteu aquí: Inici Actualitat Notícies 2018 Valoració molt positiva de la Fira Camins d’FP 2018, celebrada Tarragona

Valoració molt positiva de la Fira Camins d’FP 2018, celebrada Tarragona

Valoració molt positiva de la Fira Camins d’FP 2018, celebrada Tarragona

23/11/2018

 

Aquesta setmana ha tingut lloc a Tarragona Impulsa la reunió conjunta de les entitats compromeses amb l’organització anual  d’aquest esdeveniment, per tal de fer-ne avaluació i acordar quina serà la ciutat que recollirà el testimoni de de Tarragona per a l’any 2019.

Els passats 3 i 4 de maig, l’Ajuntament de Tarragona i el Consell Municipal de la Formació Professional i l’Ocupació van liderar l’organització de la Fira Camins d’FP 2018, juntament amb els ajuntaments de Reus, Valls, El Vendrell i Montblanc, així com la Diputació de Tarragona, el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), els Serveis Territorials d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i el Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE).

L’Ajuntament ha destacat el gran èxit de la Fira, tant pel que fa al grau d’implicació de les administracions organitzadores i els agents prestadors de serveis de formació al territori, com pel que fa al compromís de les administracions i empreses que van col·laborar en el seu finançament.

Des de l’Ajuntament de Tarragona, com a entitat local amfitriona de l’esdeveniment i en nom de totes les administracions públiques implicades en l’organització de l’esdeveniment, s’ha mostrat un especial agraïment a totes les entitats i empreses col·laboradores: Diputació de Tarragona, Repsol, Sorigué, l’Autoritat Portuària de Tarragona, el Servicio Público de Empleo Estatal, Bic Graphic i la Comunitat de Propietaris del Parc Central de Tarragona.

Així mateix, des de l’Ajuntament de Tarragona va constatar l’alt grau de compromís dels 19 centres públics de formació professional, els 9 centres concertats/privats de formació professional i ocupacional i les 12 altres entitats del territori que van instal·lar estands expositors durant els dies 3 i 4 de maig de 2018.

La valoració –en què van participar 33 de les 41 entitats organitzadores i col·laboradores– ha resultat positiva o molt positiva. Això ha estat així en un percentatge superior al 80%  i en relació amb tots i cadascun dels aspectes particulars sotmesos a valoració (instal·lacions i serveis del Palau Firal i de Congressos, calendari i horaris, estands i activitats, assistència de públic interessat, comunicació i difusió i personal tècnic que l’Ajuntament va posar al servei de la gestió. La valoració general ha estat de 4 o 5 (positiva/molt positiva) en un 84,5% dels casos.

Les dades són molt explícites: per la Fira Camins d’FP 2018 van passar un total de 922 persones. Un èxit d’assistència que pot ser atribuït al seu caràcter territorial –més enllà de l’àmbit estrictament municipal– i, per tant, la percepció de la Fira com a “gran esdeveniment”.

L’Ajuntament de Tarragona s’ha mostrat molt satisfet amb l’experiència i molt confiat en la projecció cap al futur de la Fira Camins d’FP. El conjunt d’administracions promotores coincideixen a destacar l’oportunitat de creixement i millora de l’esdeveniment en les seves successives edicions, explotant al màxim les oportunitats de participació i treball en xarxa que ofereix el seu caràcter territorial i que abasta el conjunt de les comarques del Camp de Tarragona. Totes elles han considerat la ciutat idònia la ciutat de Reus per acollir i liderar l’organització la Fira Camins d’FP 2019 per als dies 9 i 10 de maig de 2019

Comparteix

arxivat sota:
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat