Esteu aquí: Inici Actualitat Notícies 2019 Vols acreditar oficialment la teva experiència laboral? Acredita't

Vols acreditar oficialment la teva experiència laboral? Acredita't

Vols acreditar oficialment la teva experiència laboral? Acredita't

La preinscripció està oberta del 26 de febrer al 12 de març de 2019
05/03/2019

 

Acredita't és un procediment d'avaluació i acreditació de competències professionals adquirides mitjançant l’experiència professional o formació no reglada però no tenen l’acreditació oficial. Amb aquest procediment les persones que hi participen poden aconseguir una certificació que els pot servir per arribar a obtenir un títol d’ensenyament professional, un certificat de professionalitat, o totes dues coses.

Actualment hi ha convocatòria oberta en els següents àmbits professionals:

  • Condicionament físic i ioga (200 places)

Programació, direcció i dinamització d'activitats de condicionament físic des de la promoció de la salut i el benestar, amb ús d'exercicis i tècniques coreogràfiques, elements propis d'una sala d'entrenament polivalent, d'activitats de fitnes en entorn aquàtic i aplicació de protocols d'hidrocinèsia o tècniques de ioga.

  • Dependència i teleassistència (100 places)

Atenció a persones dependents en l'àmbit sociosanitari, en el seu domicili o mitjançant teleassistència, per mantenir i millorar-ne la l'autonomia personal i les seves relacions amb l'entorn.

 

S’hi poden presentar les persones que vulguin obtenir una acreditació oficial, sempre i quan disposin dels requisits d’un mínim d’anys d’experiència professional o formació no reglada en algun dels sectors que es convoquen.

El “Punt d’Informació i Orientació del Procediment Acredita’t” de Tarragona Impulsa t’ajuda a obtenir l’acreditació oficial de la teva experiència laboral o de la teva formació no reglada.

Cal sol•licitar cita prèvia al 977.24.36.09 o a través del correu electrònic borsadetreball@tarragona.cat

Pots trobar tota la informació de la convocatòria a: http://acreditat.gencat.cat/ca

Comparteix

arxivat sota:
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat