Esteu aquí: Inici Empresa Formació per a la creació i gestió d'empreses. Calendari 2018

Formació per a la creació i gestió d'empreses. Calendari 2018

Cursos, jornades i càpsules formatives

En aquest espai trobaràs informació sobre l'oferta formativa que posem al teu abast per ajudar-te a crear la teva pròpia empresa.

CALENDARI FORMATIU 2018

Sessió i durada Data Horari

Com dissenyar peces gràfiques de forma senzilla amb CANVA ( 4h)

Aprèn a crear ràpidament elements gràfics amb un acabat professional per al web o per a impressió, sense tenir coneixements de disseny gràfic, amb Canva, un editor gratuït. Podràs crear el teu propi material per promocionar el teu negoci.

Inscripcions

23          d´octubre

16 a 20 h

Com fer comerç electrònic sense tenir una botiga en línia ( 4h )

Aprèn a col·locar els productes en una plataforma com Amazon o Etsy si ets un comerç, una persona emprenedora o una petita empresa, per poder ampliar el mercat pràcticament a tot el món sense despeses ni la complicació tècnica de crear, mantenir i gestionar un comerç electrònic propi.

Inscripcions

 

30          d´octubre 16 a 20 h

Com pot accedir una microempresa al món de les licitacions públiques ( 2h)

Què ha de tenir en compte una empresa a l’hora de presentar-se a una licitació pública? Aprofundirem en el funcionament d’aquest possible canal de venda, poc conegut i utilitzat per part de les microempreses i petites empreses de la ciutat.

Inscripcions

 

20 de novembre 09 a 11 h

Millora la teva eficiència comercial utilitzant un CRM en programari lliure ( 4h)

Aprèn a utilitzar els sistemes de gestió basats en la relació amb els clients (CRM) per fidelitzar-los, ampliar la base de negoci i fer una bona gestió de l'activitat comercial de petites empreses.

Inscripcions

5 de novembre 16 a 20 h

Interpreta els papers de la gestoria: Balanç i compte de resultats ( 4h)

Els impostos i la gestió de la comptabilitat normalment es deleguen a una gestoria fiscal professional. En aquesta formació es pretén oferir els coneixements elementals per poder interpretar els números que ens dona la gestoria: quina és la nostra situació financera davant dels bancs, la clientela i els proveïdors i les proveïdores, i què hem de mirar per veure si guanyem o perdem diners.

Inscripcions

 

7 de novembre 16 a 20 h

Com promocionar el teu negoci per internet ( 4h)

És important conèixer quines són les principals estratègies als canals digitals i les eines publicitàries i promocionals que funcionen per aconseguir contactes comercials. En aquesta sessió aprendràs les variables que cal tenir en compte per desenvolupar una bona estratègia de màrqueting.

Inscripcions

15 de novembre  16 a 20 h


Les places són limitades i per assistir és imprescindible tramitar la inscripció a la càpsula corresponent.

Totes les sessions tindran lloc a les instal·lacions de Tarragona Impulsa, a la 2a planta del Magatzem 1, de l'Espai Tabacalera.

Aquesta formació està subvencionada pel programa Catalunya Emprèn, amb el cofinançament de la Generalitat de Catalunya, el Fons Social Europeu i l'Ajuntament de Tarragona.

Teniu a la vostra disposició de manera permanent el catàleg formatiu de l'Aula Mentor, una plataforma de formació en línia del Ministeri d'Educació, Cultura i Esports on podreu trobar més de 150 cursos de diferents àmbits, molts dels quals relacionats amb la gestió i direcció d'empreses.

 

 

Logo Tarragona Impulsa

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat