Esteu aquí: Inici Empresa Premis Empresa Tarragona Impulsa

Premis Empresa Tarragona Impulsa

L'Ajuntament a través del Tarragona Impulsa premia econòmicament a sis projectes emprenedors del territori i a un centre educatiu que faci actuacions de promoció de l'emprenedoria.

La conselleria d'Educació, Ocupació i Desenvolupament econòmic de l'Ajuntament de Tarragona convoca anualment els "PREMIS EMPRESA TARRAGONA IMPULSA”, amb l'objectiu de promoure l'esperit emprenedor i donar suport a la creació de noves empreses a l’àrea d’influència de la ciutat de Tarragona.

Aquests premis volen incentivar especialment l'emprenedoria vinculada a la innovació i a àmbits estratègics com: la sostenibilitat mediambiental i a aquells sectors que la ciutat ha identificat com a estratègics, és a dir: la cultura i el turisme, l'esport, la salut, l'atenció a les persones i el desenvolupament tecnològic.

Amb el suport a l'emprenedoria, l'Ajuntament de Tarragona vol promoure la dinamització del teixit empresarial amb la creació de noves empreses i, en concret,  d'iniciatives empresarials susceptibles de generar ocupació de qualitat i de retenir i captar talent al territori.

 

QUI ES POT PRESENTAR? Premis Empresa 2018

Projectes empresarials amb valor per la ciutat

-Categoria de millors idees de projectes empresarials: tots aquells que no hagin iniciat la seva activitat en el moment de presentació de la seva candidatura als premis. Amb responsabilitat de la seva posterior constitució fins al 30 de desembre de l’any en curs, on la plantilla prevista en constituir-se no superi els 10 treballadors i que fixin el seu domicili fiscal i el seu centre de treball (si s’escau) a l’àrea d’influència de Tarragona.

- Categoria millors empreses de nova creació: microempreses i petites empreses, fins a 50 treballadors, amb domicili fiscal i centre de treball (si s’escau) a l’àrea d’influència de Tarragona, constituïdes en els 36 mesos anteriors a la data de finalització del termini de presentació de la sol·licitud.

Premis a la promoció de l’emprenedoria per a centres educatius

Poden presentar-se a aquest premi els centres d’educació secundària i post obligatòria (ESO, Batxillerat i FP), amb domicili social al municipi de Tarragona, amb programes educatius que promoguin l’esperit emprenedor i/o contribueixin a millorar la formació de l’alumnat en l’àmbit de la creació d’empreses.

 

DOCUMENTACIÓ

Aquella que figura a les BASES DELS PREMIS TARRAGONA IMPULSA 

Formularis en pdf 
 
Calendari de sessions informatives i formació

                           

  • Convocatòria tancada el 13 de maig.  

 

INSCRIPCIÓ:

Inscriu-te Aquí fins el 13 de maig

MÉS

Dubtes o més informació: cbermudez@tarragona.cat

 

 

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat