Esteu aquí: Inici Empresa Premis Empresa Tarragona Impulsa

Premis Empresa Tarragona Impulsa

L'Ajuntament a través del Tarragona Impulsa premia econòmicament a sis projectes emprenedors del territori i a un centre educatiu que faci actuacions de promoció de l'emprenedoria.

Premis Empresa 2018

 

La conselleria de Treball i Activació Econòmica de l'Ajuntament de Tarragona convoca el concurs dels "PREMIS EMPRESA TARRAGONA IMPULSA”, amb l'objectiu de promoure l'esperit emprenedor i donar suport a la creació de noves empreses a l’àrea d’influència de la ciutat de Tarragona.

Aquests premis volen incentivar especialment l'emprenedoria vinculada a la innovació i a àmbits estratègics com: la sostenibilitat mediambiental i a aquells sectors que la ciutat ha identificat com a estratègics, és a dir: la cultura i el turisme, l'esport, la salut, l'atenció a les persones i el desenvolupament tecnològic.

Amb el suport a l'emprenedoria, l'Ajuntament de Tarragona vol promoure la dinamització del teixit empresarial amb la creació de noves empreses i, en concret,  d'iniciatives empresarials susceptibles de generar ocupació de qualitat i de retenir i captar talent al territori.

Per aquest motiu es convoquen uns premis que premiaran per una banda les iniciatives sorgides per part dels centres educatius de la ciutat que imparteixin ESO, BAT, o CF que destaquin per promoure l’esperit emprenedor entre els joves. Aquests obtindran un distintiu de reconeixement al treball desenvolupat i amb un premi econòmic de 1.000 €.

Altrament, es creen sis premis als millors projectes empresarials per a projectes empresarials en fase d’ideació i per a empreses constituïdes com a màxim als últims tres anys. Amb una dotació econòmica de 3.000 € pel primer premi de cadascuna de les categories i dos accèssits de 1.500 € per cada categoria.

 

QUI ES POT PRESENTAR?

Projectes empresarials amb valor per la ciutat

-Categoria de millors idees de projectes empresarials: tots aquells que no hagin iniciat la seva activitat en el moment de presentació de la seva candidatura als premis. Amb responsabilitat de la seva posterior constitució fins al 30 de desembre de l’any en curs, on la plantilla prevista en constituir-se no superi els 10 treballadors i que fixin el seu domicili fiscal i el seu centre de treball (si s’escau) a l’àrea d’influència de Tarragona.

- Categoria millors empreses de nova creació: microempreses i petites empreses, fins a 50 treballadors, amb domicili fiscal i centre de treball (si s’escau) a l’àrea d’influència de Tarragona, constituïdes en els 36 mesos anteriors a la data de finalització del termini de presentació de la sol·licitud.

Premis a la promoció de l’emprenedoria per a centres educatius

Poden presentar-se a aquest premi els centres d’educació secundària i post obligatòria (ESO, Batxillerat i FP), amb domicili social al municipi de Tarragona, amb programes educatius que promoguin l’esperit emprenedor i/o contribueixin a millorar la formació de l’alumnat en l’àmbit de la creació d’empreses.

 

DOCUMENTACIÓ

Aquella que figura a les BASES DELS PREMIS TARRAGONA IMPULSA 

 

QUAN?

Nova convocatòria prevista pel 2019.

 

 

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat