Esteu aquí: Inici Empresa Programa EXPLORER

Programa EXPLORER

 

El programa YUZZ, liderat per l’Ajuntament de Tarragona, la Universitat Rovira i Virgili i el Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE), té com a objectiu formar persones joves de la província de Tarragona per tal que les seves idees emprenedores puguin esdevenir projectes empresarials reals.

Es tracta d’un programa formatiu de set mesos de durada en què 40 joves d’entre 18 i 31 anys reben formació, assessorament i suport per desenvolupar projectes innovadors d’alt nivell. El centre de Tarragona s’ubica al Tarragona Impulsa, en què els seleccionats disposen d’un espai de treball amb la infraestructura i l'equipament necessari per desenvolupar les activitats de formació i assessorament. A més, podran accedir a programes de tutories i assessoria multidisciplinar, amb el suport personalitzat per a cadascun dels participants. Els tutors són professionals amb experiència en plans de negoci d’empreses innovadores o de base tecnològica que donen suport a l'aprenentatge de les persones emprenedores, els ofereixen atenció permanent i els orienten en la formulació del seu pla de negoci. A nivell nacional es compta amb el suport de SECOT.

Les persones participants d’aquest programa han de tenir una bona capacitat de comunicació, iniciativa i lideratge. Per altra banda, les idees de projectes que presentin han de tenir un alt component tecnològic i innovador, ser creatives, respondre una oportunitat del mercat i tenir potencial de creixement.

Més enllà de l’aprenentatge adquirit, la joventut que hi participi també opta a rebre un premi en l'àmbit local que consisteix en un viatge a Silicon Valley (Califòrnia, EUA) per conèixer de primera mà el principal referent internacional en innovació a banda de 3.000€ pel primer projecte classificat així com dos accèssits de 1.500€. I, a més, en l'àmbit nacional, tres projectes estan premiats amb 30.000 € per al primer premi, 20.000 per al segon i 10.000 per al tercer.

Més informació i inscripcions al web: www.yuzz.org fins al 8 de desembre de 2017.

També podeu contactar directament amb les coordinadores del programa Montse Llop o Merche Carod

 

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat