Esteu aquí: Inici Empresa Programa EXPLORER 2018 Programa YUZZ 2014

Programa YUZZ 2014

L'Ajuntament de Tarragona ha tornat a acollir la segona edició del programa YUZZ a Tarragona.

DETALL D’ALGUNS DELS PROJECTES YUZZ TARRAGONA 2014

Nom 

Projecte 

FUNTRIP4ALL

Núria Valero

Guanyadora de YUZZ Tarragona 2014. FUNTRIP4ALL és la primera plataforma-web en Europa de turisme i oci creatiu especialitzat en persones amb necessitats especials que connecta turistes amb gent local amb els seus mateixos interessos, professionals o amateurs, amb o sense discapacitat.

C·IT

Alex Cruz

Segon classificat YUZZ Tarragona 2014. C·IT és una empresa de base tecnològica que té com a objectiu millorar substancialment la seguretat de conductors de motocicletes d’alta cilindrada fent especial incidència en la il·luminació.

PEQUEÑOS INGENIEROS

Adià Garcés

Vasil Nikolaev

Pequeños Ingenieros es dedica a apropar a la ciutadania la ciència i la tecnologia de forma atractiva, incentivant vocacions científico-tècniques especialment entre els joves. Mitjançant diverses tecnologies, com la impressió 3D, la robòtica, etc., realitzen activitats extraescolars en centres educatius, accions de suport al professorat en els seus cercles escolars i accions de divulgació científica entre les que destaca el projecte Innovajove.

Guanyadors del Premi Consell Social de la URV com a millor idea emprenedora

TECNOESPAI

Miquel Jorge

Pablo Gonzalez

TecnoEspai és un servei de fabricació digital que centra la seva activitat en la impressió 3D, l'escaneig 3D, el modelatge 3D i la realització de tallers, conferències i assessoria relacionada amb els àmbits descrits, oferint un servei de personalització total al client.

Han estat seleccionats entre els 10 millors projectes a la trobada nacional de YUZZ Espanya.

WAITLESS

Adrián Barriuso

Javier Linares

Jordi Andreu

Introdueix les tauletes digitals (dispositius dissenyats per Waitless) en cadascuna de les taules dels restaurants que permeten als clients consultar la carta, realitzar comandes i fer els pagaments. El client guanya en usabilitat, facilitat, confort i servei. Waitless també és una eina útil pel restaurador i divertida per al seu client, i a més és senzilla i interactiva.

Guanyadors del Premi Consell Social de la URV com a millor idea emprenedora.

INCAMP

Isabel Martorell

Fabrizio Cocirio

Plataforma web 2.0 per al desenvolupament del turisme gastronòmic de qualitat al Camp de Tarragona, que treballa amb l’objectiu de promoure els operadors del sector gastronòmic i del sector turístic, així com vendre paquets turístics organitzats d’acord amb els operadors de la plataforma.

OVLIQUA

Jordi Andreu

Xema Cardona

És un web multilateral que facilita la contractació de personal d’assistència a domicili, oferint tota la informació i transparència. L’objectiu és oferir a les famílies una eina ràpida, àgil i senzilla que els ajudi a seleccionar el millor professional per al seu cas.

TARRTUR

Antoni Pujol

Verònica Muelas

El negoci consisteix en crear un portal turístic (web+app) de la ciutat de Tarragona ampliable a tota la província que permetrà als usuaris fer rutes turístiques personalitzades i personalitzables. Tots els continguts estaran dissenyats perquè s’adaptin a les necessitats de cada usuari i comptarà amb una guia comercial, agenda cultural i notícies de la ciutat.

 

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat