Esteu aquí: Inici Formació Cursos de formació Dependent/a de peixateria

Dependent/a de peixateria

Aquesta acció formativa està subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte "Treball als Barris"

 

75 hores teoricopràctiques + 30 hores pràctiques a empreses

Objectiu

Realitzar operacions específiques de recepció, emmagatzematge, preparació i elaboració de peixos, mariscs i productes derivats de la pesca d’acord amb la normativa tècnico sanitaria vigent i als sistemes de gestió medioambiental, qualitat, seguretat i salut laboral.

Capacitats a assolir

C1: Descriure i organitzar les operacions de selecció, neteja i preparació de peixos i marisc a les peixateries.

C2: Diferenciar i desenvolupar les operacions per elaborar productes frescs preparats a la peixateria

C3: Diferenciar i desenvolupar les operacions d’elaboració de pastes, precuinats, cuits i congelats de peixos i mariscs a la peixateria

C4: Caracteritzar l’envoltura, envasat i acondicionament comercial de peixos, mariscs i elaborats en els establiments de peixateria.

C5: Calcular el preu de venda de peixos, peces i elaborats de la pesca a través de la realització i anàlisi dels escandalls.

 

Relació de mòduls formatius i d’unitats formatives del certificat de professionalitat que correspon

MF0317_2: Preparació i venda de peix (60 h)

Mòdul complementari: PRL, Sensibilització medioambiental i igualtat de gènere. Orientació laboral (15 h)

MP0257: Mòdul de pràctiques professionals no laborals de peixateria (30 hores)

 

Inscripció

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat