Esteu aquí: Inici Qui som? Butlletí Tarragona Impulsa Informa Butlletins anteriors Butlletins 2010 Butlletí T-Impulsa 10 L'Ajuntament informa JCI Catalunya presenta el programa oficial de la Conferència Europea a Tarragona 2011

JCI Catalunya presenta el programa oficial de la Conferència Europea a Tarragona 2011

El 20 d’abril es va presentar a la sala d’actes de l’Ajuntament de Tarragona el programa oficial de la Conferència Europea de la JCI que tindrà lloc de l’1 al 4 de juny a Tarragona. A la roda de premsa hi han intervingut el president de la JCI Catalunya, Jordi Plens; el sotsdirector de la conferència europea, Gerard Monguió i el tinent d’alcalde de Relacions Ciutadanes de l’Ajuntament de Tarragona, Manuel López Pasca. El programa està conformat per més de 150 activitats, que inclouen més de 45 cursos de formació i una quinzena de tours per donar a conèixer i potenciar el territori. El programa preveu la participació de líders mundials del món de l’empresa, la societat i la cultura com són l’exdirector general de la UNESCO, Federico Mayor Zaragoza; el mestre internacional d’escacs, Anatoli Kàrpov; el president del Barça, Sandro Rossell; la secretaria general adjunta de la Unió per la Mediterrània, Cecilia Attard-Pirotta i el director del Centre d'Innovació en Productivitat de Microsoft Albert Esplugas.

Durant la conferència es preveu la participació d’uns 2.500 joves emprenedors provinents de 40 països de tot el continent europeu i d’altres d’arreu del món. La conferència és la trobada anual de les joves cambres de tot Europa que es reuneixen per formar-se i escollir els projectes de futur de la Jove Cambra Internacional, i fomentar la difusió de l'emprenedoria entre els membres de l'entitat com també entre la societat en general. Es dedicaran dies monogràfics als negocis i l’emprenedoria, a la sociopolítica i a la cultura i els valors. Durant la Conferència Europea, els delegats tenen l’oportunitat de tractar assumptes de preocupació global; participar en cursos i seminaris de formació en qüestions com el lideratge, el desenvolupament, l’economia, la resolució de conflictes, la motivació, la responsabilitat social corporativa o el canvi climàtic, entre d’altres; assistir a l’Assemblea General Europea anual.

En el transcurs de la conferència es potenciaran i oferiran una quinzena de sortides, visites culturals i rutes turístiques per donar a conèixer i potenciar tot el territori català. La Conferència es portarà a terme a la ciutat de Tarragona i al llarg de tota la província. Com a espais destaquen el Palau Firal i de Congressos, el Teatre Auditori Camp de Mart, diversos teatres i sales de reunions de la ciutat, així com els museus i espais culturals i històrics. També hi haurà activitats a la platja i a diversos espais oberts. En el marc de la conferència s'organitzarà una Trobada Instantània d’Empreses (BNE) sectorial i una Fira Comercial. També hi haurà una Fira de Degustació per potenciar els grans productes catalans al món. S’han signat convenis de col•laboració amb institucions, administracions i entitats ciutadanes per generar un aprofitament el més ampli possible de les sinèrgies generades per la Conferència. En aquest sentit, s’ha creat un sistema de tiquets restaurant perquè la restauració pugui sortir beneficiada, o d'un pla d'impuls de vendes pel comerç.

La Conferència Europea de la JCI Tarragona 2011 tindrà un impacte econòmic global de més de dos milions d’euros i un indirecte estimat de més d’1 milió i mig d’euros que repercutirà a la ciutat de Tarragona i a tota la província. El pressupost de la Conferència és d’aproximadament 1 milió d’euros.
 

Més informació.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat