Esteu aquí: Inici Qui som? Butlletí Tarragona Impulsa Informa Butlletins anteriors Butlletins 2010 Butlletí T-Impulsa 10 Notícies socioeconòmiques El Mobile World Congress es consolida com a plataforma internacional per a les empreses catalanes

El Mobile World Congress es consolida com a plataforma internacional per a les empreses catalanes

Més de 60.000 professionals del sector de la telefonia i les telecomunicacions van assistir la setmana passada a la 6a edició del MWC a Barcelona, una xifra rècord que consolida aquesta fira com a plataforma internacional privilegiada per a les empreses catalanes.

Enguany, 35 firmes catalanes han mostrat les seves tecnologies i aplicacions en aquest aparador mundial: des d'aplicacions per crear avatars en 3D o per validar documents d'identitat només amb una fotografia o per compartir plans d'oci per al cap de setmana, fins a programaris cloud computing o software per a la gestió de projectes on-line.

Les empreses catalanes que van disposar d'un espai al Pavelló Català o a l'App Planet, zona exclusiva per a desenvolupadors d'aplicacions, indiquen que la fira els ha permès mantenir un promig de 100 contactes i reunions per empresa, una xifra que ha superat les seves expectatives.

L'èxit assolit posiciona amb força la candidatura de Barcelona per esdevenir la Mobile World Capital durant 5 anys (2013-2017). La capital catalana competeix amb París, Milà i Munic com a futura seu d'aquest esdeveniment de 365 dies de durada. La decisió es prendrà al juny. De moment, la propera cita està assegurada del 27 de febrer a l'1 de març de 2012.


FONT: ACC1Ó  Informa

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat