Esteu aquí: Inici Esports Activitats Caminades i curses Peonada popular Reglament de la 41a Peonada Popular de Santa Tecla

Reglament de la 41a Peonada Popular de Santa Tecla

19 de setembre de 2021

1. Cursa popular reglada per la Normativa COVID-19, vigent.

2. Recorregut amb sortida i arribada, a les 10 hores des de Vidal i Barraquer (davant edifici Tabacalera). També es podrà optar per un circuit més curt, pensat per als més petits de la casa. Aquest circuit està integrat dintre de l’oficial, i la sortida serà simultània.

3. Inscripcions en línia, a partir de l’1 fins el 17 de setembre a les 8 h, a esports.tarragona.cat o per l’App Curses PMET. Cursa limitada a 500 participants.

4. Es podran recollir els dorsals des del 8 al 17 de setembre, a l’Anella Mediterrània, a la recepció de la piscina en horari de 9 a 20 h.

5. S’ha de respectar en tot moment l’itinerari establert, atenent les indicacions del personal de l’organització.

6. S’ha de portar el pitral col·locat en el pit. Els participants que no portin pitral seran retirats de la cursa en arribar a la línia de meta.

7. Aquelles persones que vulguin realitzar la Peonada amb un animal de companyia, hauran d’aportar còpia de l’assegurança de responsabilitat civil d'aquest a l’hora de formalitzar la inscripció. L’animal haurà d’anar, en tot cas, lligat.

8. L’organització declina tota la responsabilitat sobre aquells que no sàpiguen dosificar l’esforç i abusin de la seva condició física.

9. La sortida s’ordenarà per onades de 10 persones, situades a l’ample de l’espai reservat per la sortida.

10. Es obligatori l’ús de la mascareta abans de la sortida i en arribar a la meta.

11. No s'acceptaran sol·licituds de devolució de l'import satisfet com a dret d'inscripció.

12. Cursa oberta a tothom qui accepti i respecti tant la distància com el present reglament.

Segells de reconeixement d'administració oberta