Esteu aquí: Inici Esports Activitats Activitats presencials Aquàtiques

Activitats aquàtiques

 

COMUNICAT ABONATS/CURSETISTES

 

Benvolguts/des esportistes,

El PMET s'ha vist en l'obligació de tancar les instal·lacions com a mesura excepcional i preventiva per vetllar per la salut i la seguretat del seu personal, de les persones abonades i usuàries de les instal·lacions.

Per tal de garantir el dret de les persones usuàries i abonades, informem que el PMET actuarà de la següent manera:

Persones abonades

Es procedirà a retornar a cada persona la part proporcional corresponent al temps durant el qual no s'ha gaudit del servei, mitjançant ingrés al número de compte de domiciliació del rebut.

La devolució corresponent als abonaments trimestrals i mensuals es produirà a principis del mes d'abril, un cop es pugui determinar amb exactitud el temps durant el qual les instal·lacions han estat tancades durant el mes de març.
La devolució corresponent als abonaments anuals es produirà un cop s'obrin les instal·lacions i es pugui determinar el temps durant el qual aquestes han estat tancades.

No es cobrarà cap rebut d'abonament més fins que no es tornin a obrir les instal·lacions. El rebut corresponent al següent període s'aplicarà per la part proporcional al temps que es pugui gaudir del servei.
La gent que hagi retornat el rebut domiciliat haurà de seguir les indicacions que rebrà directament al seu correu electrònic.

Cursetistes

Es procedirà a retornar a cada persona la part proporcional corresponent al temps durant el qual no s'ha gaudit del servei. Ens trobem amb les següents situacions diferenciades:

Cursetistes que no han renovat per problemes de la plataforma, però tenen la renovació en llista d’espera. El preu del curset del tercer trimestre s'adaptarà per tal de compensar el període de temps no gaudit. 
Cursetistes que ja han renovat el tercer trimestre i cursetistes que no tenen intenció de renovar el tercer trimestre. Per a totes aquelles persones que siguin abonades, es farà la devolució corresponent al compte corrent de domiciliació del rebut. Les persones que no siguin abonades hauran de passar per recepció, un cop estiguin obertes les instal·lacions, per tal d'omplir i signar el formulari amb el número de compte per fer la devolució.

Per la gent que encara no s'ha apuntat i està interessada a realitzar el curset del tercer trimestre, queda anul·lat l'actual calendari; s'haurà d'estar pendent al correu electrònic i a les xarxes socials perquè un cop sapiguem quan iniciem l'activitat es donarà un nou calendari d'inscripció.

Totes aquestes accions no seran imminents. Entenem que és una situació complicada per a tothom i des del PMET agraïm la comprensió, responsabilitat i col·laboració de tothom.

 

#joemquedoacasa

 


 

​Programa "Juguem a Nedar" : El programa 'Juguem a nedar', la iniciativa del Patronat Municipal d'Esports que facilita a l’alumnat de P5 o 1r de primària de totes les escoles de la ciutat un curs gratuït de natació a les piscines municipals. (...)

 

Segells de reconeixement d’administració oberta