• Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de l'Ajuntament de Tarragona
  • Twitter de l'Ajuntament de Tarragona
  • Flickr de l'Ajuntament de Tarragona
  • Pinterest de l'Ajuntament de Tarragona
Esteu aquí: Inici Esports Activitats Tarragona Camina

Tarragona Camina

« Novembre 2017 »
Novembre
DlDtDcDjDvDsDg
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

 

El Patronat Municipal d’Esports ofereix als seus abonats i a tots els ciutadans de Tarragona i rodalia un seguit de caminades dirigides que recorreran diferents circuits naturals dels voltants de la ciutat. L’objectiu és introduir en la ciutadania l’hàbit saludable de caminar per millorar i mantenir la salut mentre es gaudeix de la natura.

 

Sortida i arribada des de la instal·lació esportiva municipal de la Part Baixa-Serrallo

Des d’aquesta instal·lació podrem gaudir de dos circuits molt planers accessibles a tothom, de 50 minuts de durada que són:

Llera del Riu Francolí

Sortirem des de la instal·lació per recórrer el carrer Josep M. Malató i sortint a Independència entrarem a la llera del riu per recórrer-la fins a la segona entrada, al parc del Riu Francolí, al qual accedirem per passejar pels seus caminals plens d’arbres i gespa fresca. Tornarem a baixar a la llera per tornar a la instal·lació pel carrer Xavier Montsalvatge.

Un circuit de 3 kilòmetres i 500 metres.

Façana Marítima

Sortint des de la instal·lació agafarem el carrer Vidal i Barraquer per creuar el pont del Serrallo, la plaça de la Petxina i el Moll de Costa pel passeig de barques, fins a l’escala Reial, per passar per la part exterior del Port Nàutic i des d’allà baixar a la platja del Miracle fins al Fortí de la Reina, on girarem per tornar a la instal·lació pel passeig Marítim, seguint pel Moll de Costa i tornant a creuar el pont del Serrallo.

Circuit de 3 kilòmetres, 600 metres.

 

Sortida i arribada des de la instal·lació esportiva municipal de Sant Pere i Sant Pau


Des d’aquesta instal·lació podrem gaudir de dos circuits, un de molt planer i més urbà i un altre de més irregular i molt boscós, tots dos accessibles a tothom, de 50 minuts de durada.

Bosc de Sant Pere i Sant Pau

La Piscina Municipal, situada al costat mateix del camí de sortida capa el bosc de St. Per i St. Pau, el qual fa una mica de baixada capa el pont de l’autopista, verdadera porta d’entrada al bosc, el qual recorrerem pel corriol del Pi del Pedro, desviant-nos per un petit i bonic caminet anomenat Corriol de la Serp, per arribar al Pi del Pedro. Agafant el camí del Rodolat del Moro iniciarem la baixada, direcció capa el barri, arribant de nou a la piscina municipal.

Circuit de 3 quilòmetres i 490 metres.

Parc de Sant Pere

Des de l'entrada principal de la piscina municipal agafarem el carrer Parc Mèxic per entrar a un camí que ens portarà, pel darrere del Centre Cívic per un petit corriol pla però molt rocós i ple de sotabosc, a l’Institut i el col·legi Marcel·lí Domingo, des del qual sortirem a la pineda que ens portarà a l'avinguda dels Països Catalans i creuar el carrer per trobar-nos de ple amb el Parc de Sant Pere, pel qual passejarem per gaudir dels seus camins entre pins, per tornar a sortir a l’avinguda dels Països Catalans. Pujarem pel carrer de l’Institut fins a la instal·lació esportiva municipal.

Circuit de 3 quilòmetres i 500 metres.

Aquests circuits estan subjectes a diferents variacions; se'n pot ampliar o reduir el quilometratge segons la forma física dels participants. Ens permetran gaudir de diferents espais en un mateix recorregut.

 

Dates

MARÇ

DIMARTS 1 PISCINA SERRALLO 
DIMARTS 8 PISCINA ST. PERE ST. PAU 
DIMARTS 15 PISCINA SERRALLO 
DIMARTS 22 PISCINA ST. PERE ST. PAU 
DIMARTS 29 PISCINA SERRALLO 


ABRIL

DIMARTS 5 PISCINA ST. PERE ST. PAU 
DIMARTS 12 PISCINA SERRALLO 
DIMARTS 19 PISCINA ST. PERE ST. PAU erik
DIMARTS 26 PISCINA SERRALLO


MAIG

DIMARTS 3 PISCINA ST. PERE ST. PAU
DIMARTS 10 PISCINA SERRALLO 
DIMARTS 17 PISCINA ST. PERE ST. PAU 
DIMARTS 24 PISCINA SERRALLO
DIMARTS 31 PISCINA ST. PERE ST. PAU 


JUNY

DIMARTS 7 PISCINA SERRALLO 
DIMARTS 14 PISCINA ST. PERE ST. PAU 

Horaris

Des de la Piscina Municipal del Serrallo, i la de Sant Pere i Sant Pau, els dimarts alterns de 9.30 a 10.30 hores (consultar calendari).

Inscripcions

A totes les instal∙lacions esportives municipals i en línia.

Podeu consultar el díptic de l'activitat en aquest enllaç.

 

INSCRIPCIONS EN LÍNIA

 

Preu i descripció

3 euros. Gratuït per a tots els abonats del Patronat Municipal d’Esports.

Inclou: caminada guiada per un tècnic esportiu per circuits de 50 minuts de durada i de fàcil execució, servei de vestuari i una entrada a la instal·lació (gimnàs o piscina) per a ser utilitzada el mateix dia.


No s'admetran sol·licituds de devolució.

Compartir

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat