Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2012 L'alcalde de Tarragona hissa la bandera dels Jocs de 2017 a la platja de Llevant de Salou

L'alcalde de Tarragona hissa la bandera dels Jocs de 2017 a la platja de Llevant de Salou

L'alcalde de Tarragona hissa la bandera dels Jocs de 2017 a la platja de Llevant de Salou

Durant els propers mesos, l'alcalde visitarà totes les subseus dels Jocs
L'alcalde de Tarragona hissa la bandera dels Jocs de 2017 a la platja de Llevant de Salou Moment abans de l'hissada de la bandera per part de l'alcalde de Tarragona i l'alcalde de salou
06/02/2012

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros juntament amb l'alcalde de Salou, Pere Granados, han hissat la bandera dels Jocs del Mediterrani 2017 a la platja de Llevant.

Seguidament, els dos alcaldes han visitat les instal·lacions del Port ESportiu i el Club Nàutic, així com el pavelló municipal d'esports, espais que acolliran algunes de les proves del certamen esportiu.

Aquesta visita s’emmarca dins les visites protocol·làries que l’alcalde de Tarragona té previst fer a totes les subseus dels Jocs i consistiran en el lliurament de la bandera, símbol de Tarragona 2017. Les subseus són les següents: Barcelona, Calafell, Castelldefels, Constantí, El Vendrell, La Selva del Camp, Reus, Salou, Torredembarra, Valls i Vila-Seca.

Segells de reconeixement d’administració oberta