Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2017 Els medallistes olímpics Jou Llorente i Tania Lamarca, protagonistes del congrés Sport Business Symposium 2017

Els medallistes olímpics Jou Llorente i Tania Lamarca, protagonistes del congrés Sport Business Symposium 2017

Els medallistes olímpics Jou Llorente i Tania Lamarca, protagonistes del congrés Sport Business Symposium 2017

Se celebrarà al Palau de Congressos els dies 28 i 29 d’abril.
Els medallistes olímpics Jou Llorente i Tania Lamarca, protagonistes del congrés Sport Business Symposium 2017 CArtell del congrés
04/04/2017

Els medallistes olímpics Jou Llorente (plata en bàsquet l'any 1984) i Tania Lamarca (or en gimnàstica rítmica l'any 1996) seran els protagonistes destacats del Sport Business Symposium 2017, un esdeveniment sobre gestió esportiva que aplegarà més de 300 professionals de l'àmbit esportiu, els propers 28 i 29 d'abril a Tarragona. Aquesta trobada, de referència a l'estat entre empreses i esportistes, enguany tractarà el tema 'Esport i empresa, una relació d'èxit'.

L'Sport Business Symposium 2017 està organitzat per Valgo y Deporte y Ocio amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tarragona. La consellera d'Esports, Elisa Vedrina, ha destacat que es tracta d'una molt bona notícia que la ciutat aculli la vuitena edició d'aquest esdeveniment de primer nivell que reuneix tots els agents implicats en el foment de la pràctica esportiva. Vedrina ha afegit que la trobada arriba en un moment clau per Tarragona, quan la ciutat s'està preparant per acollir els Jocs Mediterranis el 2018 i, per tant, permetrà conèixer de primera mà experiències exitoses. El congrés pretén ser un punt únic i pioner de reunió entre empreses de diversos sectors on s'examini, des de diferents visions, una temàtica per millorar-ne la gestió i, al mateix temps, generar negoci entre tots els assistents, empresaris, executius i directius del sector del fitness i l'esport. Sport Bussines Symposium compta amb l'experiència i el prestigi que li aporten les set edicions realitzades anteriorment a ciutats com Madrid, Lleida o Barcelona.

El programa de continguts és transversal i compta amb ponents de renom com els ja destacats Jou Llorente, basquetbolista, medalla de plata als Jocs Olímpics de Los Ángeles 1984, autor del llibre Espíritu de remuntada, i Tania Lamarca, ex gimnasta rítmica espanyola, bicampiona del món i medalla d'or als Jocs Olímpics d'Atlanta 1996, que el 2008 va publicar l'autobiografia Lágrimas por una medalla. També hi intervindran experts en la gestió d'administracions esportives, equipaments i esdeveniments com Estefanía Serrano, regidora d'Esports de La Pobla de Mafumet i vicepresidenta institucional del Consell Esportiu del Tarragonès, i Juanan Fernández, gerent de l'empresa tarragonina Running Solutions, entre d'altres.

Durant l'esdeveniment es farà el lliurament del IX Premi IIDCA 2017 a la tasca i divulgació dels valors esportius. Aquest reconeixement s'ha entregat en altres ocasions a professionals com Isidre Esteve o Teresa Perales i té com a objectiu reconèixer la trajectòria professional com a esportista i la seva vàlua en la divulgació i ensenyança dels valors de la pràctica esportiva.

Les jornades també comptaran amb un espai especial, Sport Business Meeting, on tots els participants disposaran de temps suficient per conèixer-se, intercanviar opinions i know-how, en un ambient informal, de col·laboració entre professionals.

Tota la informació està disponible a www.sportsymposium.es.

Segells de reconeixement d'administració oberta