Quan de temps durarà aquest procés?

L’enquesta es podrà contestar entre el 2 i el 25 de març.

Per què pot opinar tota la ciutadania i no només els residents a la Part Alta?

El cost de l’obra (al voltant dels 29 milions d’euros) s’ha pagat amb diners públics que són de tot el veïnat de la ciutat i no només dels residents a la Part Alta.

L'opinió dels residents a la Part Alta tindrà el mateix valor que la de la resta de la ciutat?

Primer cal comentar que la regidora es reuneix presencialment amb les entitats de la Part Alta per explicar el procés. Les enquestes contestades per entitats tindran més valor que les enquestes contestades a títol individual (80% - 20%). També es donarà un valor superior a les enquestes contestades per les entitats i veïns de la Part Alta (per determinar)

Què farem amb el Centre Cívic?

No desapareixerà. A l’enquesta es podrà opinar sobre si cal ampliar-lo, mantenir-lo com està o traslladar-lo de lloc.

Com sabrem el resultat de les nostres opinions?

El document resultant de les opinions expressades a l’enquesta es publicarà al web, s’enviarà personalment per correu electrònic a totes les persones i entitats participants i es podrà consultar presencialment al Centre Cívic de la Part Alta.

Quin cost tindrà tot això?

El procés es fa amb els recursos municipals, per tant no hi ha un cost afegit més enllà dels 7.500 € per als cinc projectes finalistes. El cost de la intervenció (adequació de l’espai interior i/o de la plaça) no està encara definit. L’equipament que s’acabi instal·lant i les activitats que s’hi realitzin hauran de ser sostenibles econòmicament.

Segells de reconeixement d’administració oberta