Esteu aquí: Inici Govern Obert Notícies

Notícies

El Plenari aprova l'autorizació de la creació d'una AIE, que minvarà les despeses de les empreses municipals

18/02/2013

L'Agrupació d'Interès Econòmic (*AIE) neix com una entitat sense ànim de lucre. Té personalitat jurídica i caràcter mercantil, per la qual cosa es regirà per la legislació del Dret Públic. La seva finalitat serà facilitar el desenvolupament i millorar els resultats de l'activitat de les empreses associades i reduir despeses.

L'Ajuntament de Tarragona signa un conveni de col·laboració amb el síndic de Greuges de Catalunya

14/02/2013

Per pal·liar els possibles contratemps que ocasiona l’ absència d’aquest servei i per a que la ciutadania estigui tranquil·la, el Síndic de Greuges de Catalunya ja actua dins de les seves pròpies atribucions. Com a missió general té la defensa dels drets fonamentals i de les llibertats públiques dels ciutadans. Per això, supervisa l’actuació de les administracions públiques de Catalunya i del personal que en depèn o està vinculat a un servei públic.

L'Ajuntament explica les actuacions complementàries al tercer carril ferroviari

11/02/2013

Entre d'altres mesures, i mentre no es pugui recuperar la façana marítima, s’inclou la instal·lació de dues passarel·les d'accés a la platja del Miracle: una a l'entorn de l’estació de ferrocarrils de Tarragona, i l’altre al costat de l’Amfiteatre, proveïdes d'ascensors adaptats.

Ivana Martínez assumirà les àrees de Joventut, Centres Cívics i Espais Públics

05/02/2013

El passat dia 4 va pendre possessió com a regidora de l’Ajuntament de Tarragona Ivana Martínez Valverde. Amb l’entrada al govern municipal, Ivana Martínez assumirà les àrees de Joventut, Centres Cívics i Espais Públics. Per la seva part, el regidor d’Ensenyament Joan Sanahujes també es farà càrrec de l’àrea de Neteja Pública.

Les tres federacions de veïns de Tarragona organitzen un debat sobre el projecte del tercer fil

22/01/2013

La iniciativa vol aclarir els dubtes que sorgeixien entre la ciutadania envers aquesta infraestructura i analitzar com pot afectar a la ciutat de Tarragona en particular i a la costa en general.

El divendres 14 de setembre, l’Institut Municipal d’Educació acull la jornada "Finances ètiques i administracions públiques"

13/09/2012

Els objectius d’aquest curs són donar a conèixer les finances ètiques (què són, com treballen, quins principis tenen i quines són les iniciatives principals) i les opcions de col·laboració entre les entitats financeres ètiques i els ajuntaments.

Demà, plenari a les 8.30 h

26/04/2012

Ja podeu consultar l'ordre del dia de la sessió extraordinària i urgent del plenari, que s'ha convocat per demà divendres, 27 d'abril.

Aquest dilluns, a les 9.30 h, Plenari a l'Ajuntament

19/03/2012

Us adjuntem l'ordre del dia del Plenari que tindrà lloc aquest dilluns 19 de març al Saló de Plens de l'Ajuntament

Dilluns vinent hi ha sessió extraordinària del plenari

17/02/2012

El ple tindrà lloc a les 9.35 h. Podeu consultar l'ordre del dia

L'Ajuntament aposta per l'ocupació i l'atenció social en el pressupost del 2012

04/01/2012

L’alcalde vol un pressupost que pugui ser aprovat per totes les forces polítiques. Es reduiran despeses i deute

Constituït el nou Ajuntament de Tarragona

11/06/2011

Josep Fèlix Ballesteros, reelegit com a alcalde de la ciutat

Aquest dissabte a les 12 h es constitueix el nou Ajuntament

11/06/2011

L'acte podrà seguir-se en directe des de la sala d'actes de l'Ajuntament mitjançant una pantalla gegant i a través de Tarragona Ràdio

Segells de reconeixement d'administració oberta