Esteu aquí: Inici Invest in Tarragona Ajuts i finançament

Ajuts, subvencions i finançament

L'Ajuntament de Tarragona ofereix diferents línies de subvencions adreçades a empreses. 

La informació referent als ajuts i subvencions de l'Ajuntament de Tarragona està publicada a la Seu electrònica (seu.tarragona.cat), a l'apartat Convocatòries d'ajuts i subvencions.

Així mateix, en aquests enllaços trobareu informació sobre fonts de finançament a disposició de les empreses, tant per a les ja constituïdes com per a les de nova creació.

  • Ajuts d'ACCIÓ, l'agència de suport per a la competitivitat de l'empresa catalana experta en innovació i internacionalització, adscrita al Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.
  • Ajuts del Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial, entitat pública empresarial depenent del Ministerio de Economía, Industria y Competitividad, que promou la innovació i el desenvolupament tecnològic de les empreses espanyoles. És l'entitat que canalitza les sol·licituts de finançament i recolzament als projectes d'I+D+I d'empreses espanyoles en els àmbits estatal i internacional.
  • Institut Català de Financesentitat financera pública propietat de la Generalitat de Catalunya. Té com a missió impulsar i facilitar l’accés al finançament al teixit empresarial de Catalunya, per tal de contribuir al creixement de l’economia catalana, actuant com a complement del sector financer privat. 
  • BANC, Business Angels Network de Catalunya, institució privada que posa en contacte inversors privats (business angels) amb emprenedors que cerquen finançament per al desenvolupament dels seus projectes empresarials. 

 

Segells de reconeixement d'administració oberta