Esteu aquí: Inici Invest in Tarragona Ajuts i finançament

Ajuts, subvencions i finançament

L'Ajuntament de Tarragona ofereix diferents línies de subvencions adreçades a empreses. 

La informació referent als ajuts i subvencions de l'Ajuntament de Tarragona està publicada a la Seu electrònica (seu.tarragona.cat), a l'apartat Convocatòries d'ajuts i subvencions.

Així mateix, en aquests enllaços trobareu informació sobre fonts de finançament a disposició de les empreses, tant per a les ja constituïdes com per a les de nova creació.

  • Ajuts d'ACCIÓ, l'agència de suport per a la competitivitat de l'empresa catalana experta en innovació i internacionalització, adscrita al Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.
  • Ajuts del Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial, entitat pública empresarial depenent del Ministerio de Economía, Industria y Competitividad, que promou la innovació i el desenvolupament tecnològic de les empreses espanyoles. És l'entitat que canalitza les sol·licituts de finançament i recolzament als projectes d'I+D+I d'empreses espanyoles en els àmbits estatal i internacional.
  • Institut Català de Financesentitat financera pública propietat de la Generalitat de Catalunya. Té com a missió impulsar i facilitar l’accés al finançament al teixit empresarial de Catalunya, per tal de contribuir al creixement de l’economia catalana, actuant com a complement del sector financer privat. 
  • BANC, Business Angels Network de Catalunya, institució privada que posa en contacte inversors privats (business angels) amb emprenedors que cerquen finançament per al desenvolupament dels seus projectes empresarials. 

 

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat