Esteu aquí: Inici Invest in Tarragona Notícies

Notícies

L’ambaixador espanyol per assumptes de Mediterrani, compromet el suport de l'Estat espanyol en l'organització dels Jocs Mediterranis

23/01/2013 - El representant del Ministeri d’Exteriors del Govern espanyol defineix el projecte com a interessant, innovador i sostenible, i com una bona oportunitat per promocionar la marca Espanya.

Trobada del Pacte per al Desenvolupament de la Química

18/12/2012 - El projecte Tarragona Smart City i la via d’ample europeu (Tercer Fil), en la reunió del clúster químic.

S'ha celebrat a Tarragona un congrés sobre la inversió empresarial Xina – Espanya

29/11/2012 - L’àrea de dret financer i tributari de la URV, va organitzar el congrés el passat 22 i 23 de novembre, amb l’objectiu d’analitzar les principals aspectes jurídics i econòmics que repercuteixen en la connexió empresarial Xina-Espanya.

Tarragona vol liderar una gestió més eficient i sostenible de les ciutat

16/11/2012 - El I Congrés Mediterrani d’Eficiència Energètica i Smart Green Cities finalitza amb la Declaració de Tarragona, codi de bones pràctiques per a que la regió mediterrània ocupi un lloc referent en l’economia mundial.

Empreses i grups inversors de Rússia s'interessen en la ciutat de Tarragona

14/11/2012 - El tinent d 'alcalde de Promoció Econòmica, Javier Villamayor i la consellera de Comerç i Turisme, Patrícia Antón, han participat durant quatre dies al Fòrum Catalunya Rússia de Moscú. Segons ha informat la consellera “l’estada ha estat fructífera i satisfactòria ja que s’han aconseguit en diverses reunions contactes amb més de cinquanta empreses i grups inversors que estan interessats en la ciutat de Tarragona”.

El concurs de castells amb més projecció internacional

18/10/2012 - Important impacte econòmic per a la promoció de la ciutat

Tarragona, record Guinnes

17/10/2012 - Durant el cap de setmana, del 4 al 7 d'octubre, Tarragona ha acollit l'equip del programa d'entreteniment 'Record Guinness Specials-China' de China Central Televisión (CCT), el qual s'emet des de 2006 i té una audiència superior a 50 milions d'espectadors.

Nova plataforma digital per facilitar la implantació de negocis

05/10/2012 - La consellera de Comerç i Turisme, Patricia Anton, i el director de l’empresa Planol.info, David Nogues, van presentar ahir en roda de premsa la plataforma d’informació econòmica www.biztarragona.com

L’Ajuntament i la Fundació Banesto impulsen l'emprenedoria per a joves

18/09/2012 - El programa YUZZ ofereix noves oportunitats als joves amb idees innovadores de caràcter tecnològic

Experts internacionals es reuniran a Tarragona al Congrés ‘Smart Cities Meeting Point’

06/09/2012 - Tindrà lloc el 9 de setembre a l’Smart Parc Tabacalera i s’hi debatrà la innovació i gestió eficient de les ciutats

Tarragona acollirà al setembre la primera trobada internacional sobre “smart cities” ciutats intel·ligents

14/08/2012 - L'Smart Cities Meeting Point 2012 tindrà lloc el proper 9 de setembre a l'Smart Parc Tabacalera

Tarragona va acollir el “Southern Catalonia Novel Campus” de l’1 al 4 de juliol

24/07/2012 - La trobada va comptar amb la participació de sis premis Nobel de Química i d’uns 100 investigadors d’arreu d’Europa.

El Viver d’Empreses obrirà un espai de “coworking” a la Tabacalera

24/07/2012 - El nou servei va destinat als petits autònoms amb iniciativa que es vulguin interrelacionar amb d’altres emprenedors per compartir experiències.

El passat 12 de juny es va signar el conveni per a la implantació del centre comercial Ikea a Tarragona

03/07/2012 - Josep Fèlix Ballesteros: “L’establiment d’IKEA ens reafirma com a capital comercial del sud de Catalunya”

L’Alcalde Ballesteros destaca la importància dels Jocs del 2017 com l'oportunitat de lideratge econòmic i social de la mediterrània

03/07/2012 - El Cercle d’Economia de Barcelona va acollir el passat 24 de maig la xerrada “Tarragona : l’oportunitat de la dècada”

Es presenta el Cens georeferenciat dels polígons empresarials

08/05/2012 - El CEPE-SI és una eina informàtica per a la promoció dels negocis ubicats als polígons i la captació de noves empreses.

Reunió de seguiment del Pacte pel Desenvolupament

03/07/2012 - Es van tractar temes com el Campus d’Excel·lència Internacional, l’Any Internacional de l’Energia, la connexió amb l’ample de via Europeu i la plataforma de l’A-27.

Segells de reconeixement d’administració oberta