Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2020 Octubre Inici taller de cera perduda amb Àngel Flores

Inici taller de cera perduda amb Àngel Flores

Objectiu
Crear una peça de joieria, una petita escultura o objecte en llautó o bronze, fent servir la tècnica de la cera perduda.

Durada
El taller consta de dues parts, durant el primer dia procedirem al modelatge de la peça i aquesta es portarà a fondre. El segon dia i després de repassar les peces, se li donarà l'acabament final o pàtina i l'envernissat. L'alumne només ha de portar la idea i una bata o una samarreta vella per a evitar que es pugui tacar mentre manipula els materials.

Els dies previs a l'inici del taller es crearà un grup de whatsapp per a anar comentant les idees dels participants i resoldre dubtes tècnics.

Preu
En el preu del taller està inclòs: materials, eines, fosa de l'obra, repassat per part del professor, pàtines per l'acabament de la peça i vernís protector. La mida màxima de l'obra, inclosa en el preu, és de 4 a 5 cm de mida. Per a mides superiors, es valoraria el preu de la fosa. En el cas que algun alumne, fes més d'una peça es valoraria el preu de la fosa.

Per a evitar que els interessats us quedeu sense plaça, si us plau, notifiqueu a l'Espai Nautilus la vostra assistència: via telefònica/whatsapp (tel. 722 448 675) o personalment al c/Reding, 9. baixos de Tarragona. Per a facilitar la logística del curs, la reserva de plaça es farà amb una paga i senyal de 10 €. 

 

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Inici taller de cera perduda amb Àngel Flores
Què
Cursos i tallers
Quan
17/10/2020 09:00 to 20:00
Localització
Telèfon de contacte
722 448 675
Preu
75 €
Venda d'entrades

Inscripcions per telèfon o presencialment a l'Espai Nautilus

Organitzat per 
Espai Nautilus
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d’administració oberta