Cinc dies d'esdeveniments gastronòmics del màxim nivell on es reunirà per primera vegada als 9 xefs estrella Michelin i 9 sols Repsol de la demarcació de Tarragona, amb la participació especial dels Hermanos Torres. Concurs gastronòmic, concurs de cocteleria, showcookings, exhibicions de cocteleria, tasts de vi i d'oli, i molt més.
Es retrà homenatge al peix blau i a la gamba de Tarragona, en col·laboració amb la Confraria de Pescadors de Tarragona, que facilitarà els productes per l’elaboració d’una recepta on la gamba serà la protagonista.
Els Premis s’oferiran per streaming del divendres 16 al diumenge 18 d’abril. A més, seran oberts al públic el cap de setmana del 17 al 18 d’abril. El dilluns 19 d'abril es farà l'entrega de premis a l'Ajuntament de Tarragona. Dimarts dia 20 es podrà seguir a través de l'Instagram la semifinal dels Premis LLadonosa.
DILLUNS 19 D’ABRIL
10:00 h - Entrega dels premis als guanyadors de la categoria al millor xef i al millor cocteler a l’Ajuntament de Tarragona.
Més informació sobre aquest esdeveniment…