Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2021 Abril Premis Gastronòmics Tarragona

Premis Gastronòmics Tarragona

Cinc dies d'esdeveniments gastronòmics del màxim nivell on es reunirà per primera vegada als 9 xefs estrella Michelin i 9 sols Repsol de la demarcació de Tarragona, amb la participació especial dels Hermanos Torres. Concurs gastronòmic, concurs de cocteleria, showcookings, exhibicions de cocteleria, tasts de vi i d'oli, i molt més.

Es retrà homenatge al peix blau i a la gamba de Tarragona, en col·laboració amb la Confraria de Pescadors de Tarragona, que facilitarà els productes per l’elaboració d’una recepta on la gamba serà la protagonista.

Els Premis s’oferiran per streaming del divendres 16 al diumenge 18 d’abril. A més, seran oberts al públic el cap de setmana del 17 al 18 d’abril. El dilluns 19 d'abril es farà l'entrega de premis a l'Ajuntament de Tarragona. Dimarts dia 20 es podrà seguir a través de l'Instagram la semifinal dels Premis LLadonosa.

ACTIVITATS DIVENDRES 16 D’ABRIL

9.00 h - Inauguració Premis Gastronòmics Tarragona a càrrec de l’il·lustríssim alcalde de Tarragona, el Sr. Pau Ricomà, la consellera de Turisme, la Sra. Cinta Pastó i la presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, la Sra. Meritxell Roigé.
9.30 h - Inici Concurs Gastronòmic
10.30 h - Inici Concurs Cocteleria
14.30 h - Cloenda activitats

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Premis Gastronòmics Tarragona
Què
Gastronomia, Altres
Quan
16/04/2021 09:00 to 14:30
Programació
Premis Gastronòmics Tarragona
Localització
Organitzat per 
Patronat Municipal de Turisme
Hi col·labora
Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d’administració oberta