Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2021 Febrer Workshop inici temporada Open Data Lab 2021

Workshop inici temporada Open Data Lab 2021

Us convidem el proper dijous 25 de febrer de 2021 al Workshop Inici temporada – Presentació del repte col·laboratiu 2021, exposarem els objectius, esdeveniments a Tarragona i Reus, les píndoles formatives i les diverses accions que tindran lloc al llarg de l’any. És un espai dedicat a la divulgació, promoció i formació en la reutilització de les dades i la generació de valors econòmics entorn a les dades obertes. Per a la comunitat #OpenData.

A l’inici de l’esdeveniment comptarem amb la ponència de Alicia León Molina graduada en estadística i tècnica de Data gender Lab de La Ciba. Li agrada formar part de projectes on es tingui en compte el bé comú i la millora de la societat, aportant valor mitjançant les dades i els resultats que podem extreure. Ens presentarà projecte “Dades x Covid19 x Dones x SCGramanet” que ens mostrarà l’impacte de la pandèmia per la Covid-19 amb perspectiva de gènere orientat a la presa de decisions públiques.

En aquesta sessió explicarem com funcionarà el repte “Dades reactivació econòmica i social COVID-19 al Camp de Tarragona”, un projecte col·laboratiu de recerca amb dades útils. Volem fer una crida a la participació de la comunitat Dater de l’Open Data Lab, per tal d’aportar, aprendre i compartir. Aquests mesos utilitzarem activament les dades a favor del “pro-comú” amb la finalitat d’aglutinar dades útils per la reactivació social i econòmica del nostre territori, en especial a la ciutat de Reus i Tarragona.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Workshop inici temporada Open Data Lab 2021
Què
Xerrades i congressos
Quan
25/02/2021 17:00 to 18:00
Programació
9d617a3e-096b-4e20-a86c-b59831a27e82
On
En línia
Preu
Gratuït amb inscripció prèvia
Venda d'entrades / Inscripcions
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta