L'essència del whiskey d'Estats Units és el barril de roure americà. La fusta cremada que dóna sabor i aromes.
Però sabeu que, aquestes bótes, un cop han deixat de funcionar com a envellidores de whiskey s'utilitzen per a afinar moltes altres begudes i, entre elles...la cervesa??
Imperial Stouts, Barley Wines, Old Ales....s'emboten en els vells barrils de Bourbon i de Rye Whiskey per a que hi dormin durant anys el son dels justos...fins que s'obtenen elixirs divins!
Us proposem, doncs, un altre tast inèdit a la nostra ciutat. Maridarem i compararem 3 whiskeys americans de primer ordre amb tres supercerveses envellides en barrils de Bourbon, Rye i, fins i tot, roure nou cremat. Us podem assegurar que serà una experiència única, sorprenent i molt, molt gratificant! A càrrec de @tarracobiersommelier!
Més informació sobre aquest esdeveniment…
Reserva d'entrades via telefònica/whatsapp (telf. 722 448 675) o presencialment al C/ Reding, 9, baixos. Per a facilitar la logística del curs, la reserva de plaça es farà amb una paga i senyal de 10 €.