Esteu aquí: Inici La ciutat Agenda 2021 Juny Jornada de Voluntariat Ambiental al Litoral de Tarragona

Jornada de Voluntariat Ambiental al Litoral de Tarragona

Jornada de Voluntariat Ambiental al Litoral de Tarragona amb un ventall de diferents activitats.

Jornada de retirada d’espècies al·lòctones a la platja Llarga

Realitzarem una retirada d’espècies al·lòctones d’un tram del sistema dunar de la platja Llarga. Punt de trobada a la platja Llarga al costat del Càmping Las Palmeras a les 10.30h i a les 12h. Duració aproximada 1 hora i mitja.

Inscripcions

Excursió guiada al Bosc de la Marquesa i retirada de residus

Realitzarem una excursió guiada per un tram del litoral de Tarragona, des de la platja Llarga fins al Bosc de la Marquesa, amb l’objectiu de donar a conèixer els valors naturals. En alguns punts del recorregut retirarem els residus que trobem. Sortida a la platja Llarga al costat del Càmping Las Palmeras a les 10h i a les 11h. Duració aproximada 3 hores.

Inscripcions

Excursió guiada al Bosc de la Marquesa i taller de caixes niu

Farem una sortida pel Bosc de la Marquesa en la qual donarem a conèixer l’entorn i realitzarem un taller de caixes niu. Aquesta activitat servirà per conèixer què són exactament les caixes niu, quina és la seva funcionalitat i quin és el seu funcionament. Sortida a la platja Llarga al costat del Càmping Las Palmeras a les 11h. Duració aproximada 3 hores.

Inscripcions

Cal inscriure’s prèvia i preferiblement a través dels anteriors enllaços i signar declaració responsable el dia de l’activitat. L’ús de mascareta és obligatori.

També us podeu inscriure enviant (abans del dia 4 de juny a les 17h) les vostres dades (nom i cognoms, telèfon i correu electrònic) i indicant l’activitat i l’hora triada a administracio@associacioaurora.org. En aquest cas la inscripció quedarà validada una vegada rebeu un correu de confirmació (en funció de les places disponibles).

S’aconsella portar gorra, crema solar, calçat adequat i aigua. Els organitzadors facilitarem el material per realitzar l’activitat. Els menors d’edat han de venir acompanyats d’un adult que se’n faci responsable.

Aquesta activitat, que forma part dels actes de la Setmana de la Natura, rep el suport de l’Ajuntament de Tarragona i compta amb la col·laboració de l’Agrupació Càmpings Tarragona Ciutat i del grup GATA.

Jornada de Voluntariat Ambiental al Litoral de Tarragona
Què
Visites, rutes i excursions
Quan
13/06/2021 10:00 to 14:00
Localització
Preu
Gratuït amb inscripció prèvia
Organitzat per 
Associació Aurora i Decathlon Tarragona
Hi col·labora
Ajuntament de Tarragona, Agrupació Càmpings Tarragona Ciutat i grup GATA
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d’administració oberta